Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sentic Check Sc bulabilcek varmı

Sentic Check Sc bulabilcek varmı
4
177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anil0635

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
59
Viva tr diye  bir yer sentic checkin sc sini kulaniyor. Viva tr satıyor ama 800 TL para ödemek istemiyom SenticCheck le ilgili hiç bişi bulamadam. Sentic checkin discordu kapanmış discord discord.gg/sentic    böyleydi. bide şöyle bir site var  bu site aktif olduğuna göre demekki hala piyasadalar lütfen biri bulabilirmi senticchecki

anil0635

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
59
allise' Alıntı:
vivanın eski bir scripti var kendin ditleyerek aynı düzeye getirevbilirsin eski sürümünde bir kaç şey eksik o kadar
knk vivanın eski sc si bende var bide o sc de açık var bir tane adam index attı bide vds nin şifresini değişitrmiş 

knk vivanın eski sc ley sentic sc si dağlar kadar fark var

yeni sc de api bağlama özelliği var panelin içinden kod kulanma özellikleri coin sistemi daha neler neler

allise

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
68
eski scriptinde açık olduğunu biliyorum fakat coin sistemi zaten eskisinde mevcut ayrıca az uğraşşsan max 2 saat aynı haline getirbilirsin api bağlama olayını bikmiyorum stenin içinden

ve eklemeyi unuttum vivanın scsi bana göre çok kötü görünüşü falan heryerden birşey çıkıyor

ve eklemeyi unuttum vivanın scsi bana göre çok kötü görünüşü falan heryerden birşey çıkıyor

anil0635

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
59
allise' Alıntı:
eski scriptinde açık olduğunu biliyorum fakat coin sistemi zaten eskisinde mevcut ayrıca az uğraşşsan max 2 saat aynı haline getirbilirsin api bağlama olayını bikmiyorum stenin içinden

knk coin gönderme sistemi yok ama coin le sorgu yapma özelliği yok ben vivanın eski sc sini çok kulandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt