Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serap Paköz “Benim neyim eksik ki” diyerek sargılı yüzünü paylaştı!

Serap Paköz “Benim neyim eksik ki” diyerek sargılı yüzünü paylaştı!
0
31

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
serap_pakoz_benim_neyim_eksik_ki_diyerek_sargili_yuzunu_paylasti_1625385875_0902.jpg

Ünlü sunucu Serap Paköz, sosyal medya hesabından Seda Sayan'ın doktoruna "Fransız askısı" işlemi yaptırdığı halini paylaştı.

Son dönemde yaptırdığı estetikle gündemde yer alan Seda Sayan'dan sonra bir yenisi daha eklendi. Kısa bir süre önce operasyondan çıktığını belirten Serap Paköz, işlem yaptırdıktan sonra son halini sosyal medya hesabında paylaşmayı ihmal etmedi.

vIIFN_1625386125_03.jpg

Seda Sayan'ın kendisi için araya girdiğini ve doktoruna telefon ettiğini dile getiren sunucu, paylaşımının altına şu notu düştü:

"Benim neyim eksik ki... Biraz toparladı Cem beni. Fransız askı yaptı. Daha 1 saat oldu… Aşırı şiş... Siz bir de 1 hafta sonra görün. Ellerine sağlık Cem'ciğim… Sana çok güveniyorum ve dost olarak da bayılıyorum... Sevgili Seda Sayan Miami'den aradı Cem'i... Teşekkür ederim Sedoşum..."

7n9w2_1625386052_7458.JPG

Ünlü sunucunun paylaşımı, kısa süre içinde sosyal medyada büyük ilgi görerek gündem oldu. Takipçileri, Paköz'e "Ne gerek vardı?", "Herkes birbirine benzemeye başladı" yorumlarında bulundu.

QNVaz_1625386090_5879.JPG

Sefa Doğanay 'da Paköz'ün yaptırdığı estetik üzerine ti'ye aldı. Doğanay sosyal medya hesabı üzerinden 'Fransız askılarımla Gerçeğin Peşindeyim Bi ben eksiktim' sözleriyle paylaştı.

UPwIp_1625387115_441.JPG

Doğanay'ın yaptığı paylaşımın altına daha önce Fransız askısı estetiğini yapan Seda Sayan'da yorum yaparak katıldı. Sayan 'oğlum sen delisin' yorumunda bulundu.

ikcpb_1625387141_9945.JPG

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt