Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serbest Kıyafette Ailelere Maddi Destek Sağlanacak mı?

Serbest Kıyafette Ailelere Maddi Destek Sağlanacak mı?
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kıyafet Serbestliğinde Ailelere Maddi Destek Var mı?

Eğitimde yeni bir donem acan serbest kıyafet yonetmeliği yururluğe girdi Ancak buradaki en buyuk sorunlardan biri de maddi durumu iyi olmayan oğrenvilerin ne yapacağı Eğitimde eşitlik ilkesini de yakından ilgilendiren bu durum Milli eğitim bakanına soruldu Bakan Dincer konuya şoyle acıklık getirdi:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, zaten maddi durumu iyi olmayan ailelere başvurmaları halinde ayni ve nakdi yardım kapsamında gerekli maddi desteği sağlamaktadır

Buradan da anlaşılacağı uzere aileler konu ile ilgili gerekli maddi destek sağlanacak

Similar threads

Giysi Serbestliğinde Ailelere Maddi Yardım Var mı? Eğitimde yeni bir dönem açan özgürlük giysi yönetmeliği yürürlüğe girdi Ancak buradaki en büyük sorunlardan biri de somut durumu iyi olmayan öğrenvilerin ne yapacağı Eğitimde denklik ilkesini de yakından ilgilendiren bu şart Milli eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Okullarda Giysi Serbestliğinin Şartları Bu konu; okullarda kılık kıyafet serbestliğpi şartları hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bugün devlete ait gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren okullarda kılık giysi serbestliği ile ilgili olarak vatandaşların aklında oluşan bir takım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Özgürlük kıyafet yönetmeliği uygulamasında ailelere bedensel yardım yapılacak mı? Ben ardı ardına aklıma takılanları soruyorum kusura bakmayın soru işaretleri var kafamızda Özgürlük giysi yönetmeliği uygulanırken ailelere bedensel destek yapılacak mı acaba ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Bilindiği üzere devlet doğumdan sonra anneye maddi yardımda bulunuyor. Özellikle doğum yapan ev kadınlarına devlet yardımı sağlanması, bütçeleri açısından maddi durumu iyi olmayan ailelere çok önemli bir destek sağlıyor. Doğum yapan kadınların bu desteklerden nasıl ve kimin yararlanabileceği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
419
Sorbon’da başörtüsü de haç da serbest Fransa’da ilk ve orta öğretim kurumlarında dinî sembol kullanmak, başörtü takmak yasak Ancak laikliğin anavatanı bu ülkedeki üniversitelerde dinî sembol ve kıyafet yasağı uygulanmıyor Öğrenciler, kimlik kartlarında başörtülü fotoğraf kullanıp derslere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt