Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Serdar Ortac - Acıları Bitiremedim..

Serdar Ortac - Acıları Bitiremedim..
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Artık aşka acelem yok
Cok bekler miyim
Seni ictim bir seferde
Cok ozler miyim

Ayrılık bu son nefeste
Yakalar beni
Yanlız olmem bu seferde
Korkma vur beni

Acıları bitiremedim
Gururuma yediremedim
Sana bu son sozum son kararım
Yine de seni bende bitiremedim

Similar threads

Acıları Bitiremedim Artık aşka acelem yok Cok bekler miyim? Seni ictim bir seferde Cok ozler miyim? Ayrılık bu son nefeste Yakalar beni Yanlız olmem bu seferde Korkma vur beni Acıları bitiremedim Gururuma yediremedim Sana bu son sozum son kararım Yine de seni bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Serdar Ortaç Acıları Bitiremedim Bundan Böyle aşka acelem yok Çok bekler miyim? Seni içtim bir seferde Çok özler miyim? Ayrılık bu son nefeste Yakalar beni Yanlız ölmem bu seferde Korkma vur beni Acıları bitiremedim Gururuma yediremedim Sana bu son sözüm son kararım yine de seni bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Serdar Ortac Kara kedi Serdar ortac kara kedi şarkı sozu kara kedi şarkı sozu Serdar Ortac'dan yepyeni bir album daha Serdar Ortac Kara Kedi şarkısının sozlerinin tumu imagesserdarortackarakedisarkisozu5adacb5ddc080 Serdar Ortac Kara Kedi Şarkı Sozu Kara kedi gireceğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Serdar Ortac Sana Değmez Sen beni omrunde bir an sevseydin Benden sana dert olmaz Bunu bil Nasıl gullerin pembe dilleri varsa, Senin gulden bedenin var Bunu bil Verdiğin en mukemmel aşk, ızdırabım Boş yere etme şikayet, Tutar ahım Bir kere insan yerine koy aşkımı, Sevdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Serdar Ortac Padişah Şarkı Sozu Serdar Ortac Padişah Ustume gelme inanamam Beni ben gibi sevmedi bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkmuyorum sana aşktan soz etmeye ben İnatcıyım derdim cok dostum var Hic dermanım yok Ah ne zaman bu ayrılık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt