Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortac - Affedemem

Serdar Ortac - Affedemem
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Acın kalır icim yanar
Arar gonul seni arar
Sarar butun dertler beni, sarar

Biter umutlarım biter
Hayallerim gelir gecer
Kalır huzun, umutlarım soner

Ne haberin gelir bana beklediğim
Ne yolların kalır bana ozlediğim

Affedemem ellerini
Affedemem gozlerini
Affedemem seni seni seni

Similar threads

Acıları Bitiremedim Artık aşka acelem yok Cok bekler miyim? Seni ictim bir seferde Cok ozler miyim? Ayrılık bu son nefeste Yakalar beni Yanlız olmem bu seferde Korkma vur beni Acıları bitiremedim Gururuma yediremedim Sana bu son sozum son kararım Yine de seni bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Serdar Ortaç Affedemem Acın kalır içim yanar Arar gönül seni arar Sarar bütün dertler beni sarar Biter umutlarım biter Hayallerim kazanç geçer Kalır keder umutlarım söner Ne haberin gelir bana beklediğim Ne yolların kalır bana özlediğim Affedemem ellerini Affedemem gözlerini Affedemem seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Serdar Ortac Koca Koca şarkı sozleri Koca Koca Şarkı sozu Serdar ortac Serdar Ortac Koca Koca şarkı sozu Doladım Seni Dile Cozum Yok Cana Carpmadan Direk Huzun Yok Dilerim ki Anlamını Alsın O Yuzundeki Cizgiler Aradım Seni Sokak Ayazda Gozun Olmasın Teni Beyazda Dilerim Gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Yıldız Usmanova Serdar Ortac Diyemem şarkı sozu Serdar Ortac & Yıldız Usmanova Diyemem sozleri Serdar Ortac & Yıldız Usmanova Diyemem şarkısının sozleri Yıldız Usmonova: Biz ne dertler gorduk ne huzunler Boyle kopmaz sevenler Şimdi ayrıldık diye seninle Kalbim sana sırt mı doner...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Hersey biter herkes gider Gun bile kacar gecenin koynuna saklanir Birtek ben kalirim benligimden tasar sevgim kahve gozlerinde Yankilanir yasanmamislari dusunur kuytularda uzulurum Gel desen kosar gelir ellerim Umursamaz dunyayi Umursamaz yasami Sadece seni tek seni bekledim Gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
322
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt