Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Serdar Ortaç - Affedemem

Serdar Ortaç - Affedemem
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Serdar Ortaç Affedemem Acın kalır içim yanar Arar gönül seni arar Sarar bütün dertler beni sarar Biter umutlarım biter Hayallerim kazanç geçer Kalır keder umutlarım söner Ne haberin gelir bana beklediğim Ne yolların kalır bana özlediğim Affedemem ellerini Affedemem gözlerini Affedemem seni seni seni Söz Yazarı : Serdar Ortaç Besteci : Serdar Ortaç  

Similar threads

Acın kalır icim yanar Arar gonul seni arar Sarar butun dertler beni, sarar Biter umutlarım biter Hayallerim gelir gecer Kalır huzun, umutlarım soner Ne haberin gelir bana beklediğim Ne yolların kalır bana ozlediğim Affedemem ellerini Affedemem gozlerini Affedemem seni seni seni
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Acıları Bitiremedim Artık aşka acelem yok Cok bekler miyim? Seni ictim bir seferde Cok ozler miyim? Ayrılık bu son nefeste Yakalar beni Yanlız olmem bu seferde Korkma vur beni Acıları bitiremedim Gururuma yediremedim Sana bu son sozum son kararım Yine de seni bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Serdar Ortaç Sevişen Dalgalar Kurtulmak istiyorum nedensiz acıdan Uyanmak istiyorum sensiz anıdan Unutulmuş olacak kalpsiz heceler Kalbim bekleyecek seni baki geceler Gözlerim yanacak İçim kavrulacak Bedenim sarsılacak Sevişen dalgalarımda Sensizlik peyderpey Yetmiyor anılarım, bir gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Serdar Ortaç Bıçak Bitirin bu ağlayan geceyi Bırakın acım bana kalsın Beni bir tek anlayanım var Yaradanım Günah olmasaydı gelirdim Senin olmaya laf verirdim Belki bir sabah başucunda demlenirdim Ne yazık fakat hayat haram oldu Gülemem bundan böyle yüzüm soldu Senin aşkının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Serdar Ortaç İçmeli Kaç defa söyledim anlamadın sen Yanıyor içim gel söndüreceksen Tutuştu gözlerim aşkına şimdik Kadehine koy rakı bir içimlik Ben yine buraların adamı gibi Gel taksime maksime bara bir iki Geceleri uykularım girift Her köşe başları bana alışık Yarı ben seni her gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt