Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Serdar Ortaç Babasını Kaybetti

Serdar Ortaç Babasını Kaybetti
0
168

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Ortaç'ın kendi sitesinden Serdar Ortaç'ın babası Mehmet Ortaç bu sabahtan ölüm etmiştir Allah'tan rahmet sevenlerine ve Ortaç aİlesine sabır diliyoruzaçıklaması yapıldı

Bizde forumdaş ailesi olarak Mehmet Ortaç'a Rahmet sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz *

Similar threads

Serdar Ortaç Babasını Kaybetti serdar ortaç serdar ortaç haberleri Sevgili melekler, müzik dünyasının sevilen isimlerinden başarılı sanatkâr Serdar Ortaç babasını kaybetti Kendisine bilgilihocamcom ailesi olarak başsağlığı diliyor ve Serdar Ortaç haberleri, haberin detaylarına geçiyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Serdar Ortaç Maliyenin Takibinde! Bu sayfa; Serdar Ortaç Maliyenin Takibinde haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, geçtiğimiz gün yaptığı bir izah etme Serdar Ortaç'ın başını belaya sokmuşa benziyor İtiraf ediyorum kumarda 50 milyon dolar kaybettim!açıklaması üstüne maliye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Serdar Ortaç Babasının Ölümünden Sonradan Alkolü Bıraktı Serdar Ortaç Haberi Serdar Ortaç Alkolü Bıraktı Takriben 1 ay önce babasını solunum yetmezliğinden kaybeden Serdar OrtaçBabasının ölümüne fazla üzüldüHatta kız arkadaşıyla çıktığı gece eğlenmesinde de içki almadığı görülmüş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Yaz şarkılarıyla çok ses getiren Serdar Ortaç, önceki günlerde sahne aldığı son konserinde binlerce kişinin karşısında yere kapaklanmıştı. "Bırak ben Gülben miyim" diyen Ortaç'a Gülben Ergen'den yanıt gecikmedi. İşte tüm detaylar... Uzun süredir MS hastalığıyla mücadele eden 52...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
24 Ağustos'tan beri hastanede nefes darlığı sebebiyle tedavi gören usta oyuncu Erol Günaydın hayatını kaybetti Haberi kızı Günfer Günaydın twitter hesabından babamı kaybettikdiyerek duyurdu Erol Günaydın'a forumdaş ailesi olarak Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,978Kullanıcılar
brk0079Son üye
Üst Alt