Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortac Harcamasın Sozleri

Serdar Ortac Harcamasın Sozleri
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Serdar Ortac Harcamasın Şarkı Sozleri

Bu gece pause ama zaman cabuk akıcak
Bu tarzın okey senin icin dizi kopacak
Aman tanrım kimisi sarışın, kumral
Aman tanrım oteki benimle yola cıkan

Tek kartı tek kartı tek kartı kaldı
Tek kartı kaldı ama tek farkı vardı
Tek farkı vardı ama tek kendi kaldı
Tek kendi kaldı ama zaten hep vardı

Ve Ortac
Sakın takılma hatuna
Uzer seni kapına dayanıp duşme aşka
Ama Ortac

E bırak oynasın
Hep aynı havayı
Biri gider yenisi gelir
Ve cıkar alayı

Beni yaraladı yalanlarından
Kalbimin acı dolu zamnalarından
Cıkıver huzun alanlarımdan
Gidesim bile yok

Sana baktım kendime kustum
Yar yureğinden acılara sustum
Sevdaya aşka duştum dermanım yok

Boş yere oynuyor muyuz aynı havayı
Sence de zorluyor muyuz mutlu yaşamayı
Gorduğun aynı şeyleri kimde yaşadın
Ben gozumu kapadım, tek sen aradın

Aşkıma acımadı harcadı gencliğimi zaman
Kimden beni sordun, benden dertlisi yok
Seni Allah başımıza verdi ve almasın hic aman harcamasın
Boş durma kalbim, sanma ki caresi yok

Similar threads

Serdar Ortac Sebep şarkısı Serdar Ortac Sebep şarkı sozleri Sebep Yenilmedim yalnızlığa Bugun yine tek başıma sabahladım Uzulmedim yoksun diye Nasılsa bir gun gelir bende ağlarım Anlatacak cok şeyim var bugun sana Hemde cok İcimde duygularım susmak istiyor Nedense ayrılıklar koyar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Serdar Ortac Haksızlık şarkı sozu Serdar Ortac Haksızlık şarkı sozleri imagesserdarortachaksizliksarkisozu5adac1094a1b6 Deli gunler geldi gecti Cok yoruldum ağlamaktan En azından ağlatıyorsun Haber aldım gokyuzunden Yağacakmış kar bu hafta En azından yaklaşıyorsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
imagesnilozalpveserdarortacduetkalpbos5adac475d9839 Serdar Ortac ve Nil Ozalp'ın beraber yaptığı Kalp Boş adlı şarkısını yapılan duet remix versiyonuyla sizlerle Kalp Boş Şarkı Sozleri Serdar Ortac Adını andığım bir belasın sen Hep inandığım kalp sarhoş Bugun ozenilecek tek bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Serdar Ortac Denemek İstersen şarkısı sozu Serdar Ortac Denemek İstersen şarkısının sozleri Denemek istersen kapımın kilidi acık Ama kucumsersen bozuşuruz apacık Buna tahammul yok yeniden ağlamaya Buna da hakkın yok beni azarlamaya Ara sıra unutuyorum başıma nelerin geleceğini Sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Serdar Ortac Kara kedi Serdar ortac kara kedi şarkı sozu kara kedi şarkı sozu Serdar Ortac'dan yepyeni bir album daha Serdar Ortac Kara Kedi şarkısının sozlerinin tumu imagesserdarortackarakedisarkisozu5adacb5ddc080 Serdar Ortac Kara Kedi Şarkı Sozu Kara kedi gireceğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,323Kullanıcılar
furkan.xSon üye
Üst Alt