Serdar Ortaç HasretŞarkısının Sözleri serdar ortaç hasret şarkısı sözleri, hasret şarkısının sözleri, serdar ortaç 2019 Sevgili melekler, başarılı usta Serdar Ortaç'ın yeni albümü çıktı! 20sanat yılını kutlayan Ortaç'ın yeni albümü Bana Tarafından Aşkbütün 14 parçadan oluşuyor Albümün en güzel şarkılarından Hasretin şarkı sözleri ise şöyle 31132 31132 serdarortachasretsarkisininsozleri5c579bc788892serdarortachasretsarkisininsozleri5c579bc788892 540 294 serdarortacjpg31132 Serdar Ortaç HasretŞarkısının Sözleri serdarortacjpg31132 Serdar Ortaç HasretŞarkısının Sözleri Kıskanırım seni ben Başkasıyla paylaşamam Ekmeğimsin, suyumsun, canım, Sen olmadan yaşayamam Yeniden senden hiç haber değil Başkasıyla eğlendin mi? Yahut gönlünü kapatıp aşka Benim gibi dellendin mi? Ilk kere özledim, Ellerinden tutmayı Kırk bin gece ağladım Hiç sevmem abartmayı Bırakın hasret kalbime vursun Kapadım gönlümü aşklara karşı Hatıralar bir gün benden hesap sorsun Önümde diz çöküp anlat aşkı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.