Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Serdar Ortac Hor Gorme Garibi

Serdar Ortac Hor Gorme Garibi
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Serdar Ortac Hor Gorme Garibi Şarkı Sozleri

Serdar Ortac Hor Gorme Garibi Şarkısı Sozu

Nerde boynu bukuk bir garip gorsen
Hor gorme kim bilir ne derdi vardır
O garip halinde ne sırlar gizli
Onu bu hallere bir koyan vardır
Belki benim gibi sevdiği vardır
Umitsiz bir aşkın garibi oldum
Aradım hatayı kendimde buldum
Ne soylesem gonul dinlemez
Deli gibi seven yine ben oldum
Ne soylesem gonul dinlemez
Delice seven yine ben oldum
Nice umit dolu hayat yolunda
Yolunu kaybeden garip ne yapsın
Her şey Haktan ama zulmetmek kuldan
Gonul bir zalimi sevdi ne yapsın
Gonlum bir zalimi sevdi ne yapsın
Madem yaşamaya geldik dunyaya
Benim de her şeyde bir hakkım vardır
Sevmiyorsan hor gorme bari
Benim de senin gibi Allahım vardır
Benim de senin gibi Allahım vardır

Similar threads

Işın Karaca Hor Gorme Garibi Şarkı Sozu Nerde boynu bukuk bir garip gorsen Hor gorme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Umitsiz bir aşkın garibi oldum Aradım hatayı kendimde buldum Ne soylesem gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Nerde boynu bukuk bir garip gorsen Hor gorme kimbilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Madem yaşamaya geldik dunyaya Benimde herşeyde bir hakkım vardır Sevmiyorsan, hor gorme bari Benimde senin gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Serdar Ortac Sabrımdan şarkı sozu Gucumun yettiği gecelerde Bir canım birde sen olmuyorsun Bilemem nedenir sana oyle Beni gormeye gelmiyorsun Dudağının arasında İki gozun karasında Yada gonul yarasında Optum oldum, optum oldum Sabrımdan guzel olan herşeyi Bir kenara atmana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Serdar Ortac Yalan Dunya Şarkı Sozu Serdar Ortac Yalan Dunya 2019 Sozum dinle dunya bir muddet o kadarda işlerin garip iyileri caresiz edip kotulere iyilik yaptın dunya dunya eksik dunyasın kimin canını yakıp kimleri sevdin yalan dunyasın dunya dunya haksız dunyasın terazini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Serdar Ortac Kalpsizsin şarkısı sozu Serdar Ortac Kalpsizsin şarkısının sozleri Cek git bakalım sana da bu yakışır Elbet bu yurek buna da alışır Sevenlerin kaderinde hasret cekmek buyuk harfle yazılır Her gidenin yerine yeni zalim bulunur Gonul uslanmaz ki kule donsun Ayrılığın acısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt