Serdar Ortaç İki Kalp Üstüne aşk yazıp ağladım sabahları Daha Sonra yöntem usul izledim olanları Beni anlasın,bana kızmasın,dilerim kırılmasın Bugün ayrılık haberin kazanç Bana hiç uğramasın Aklıma ara ara geliyor güzelliğin O Kadar masumdu ama seni hiç üzer miyim? Sen benim yüreğimi aşka birazcık uzak sandın Ama kaç süre sevdim fakat bir defa yandım İki yürek arasındaki en kısa yolda Birbirimize sarılıp yürüyorduk Sen kalbimin en sol tarafında Merenleri tırmanıyorduk Kim bilecekti ki aşkları?Nankör bir daha kimseyi sevmeyeceksin Kendini gel de benim gözümden gör bir daha aşka güvenmeyeceksin Aklıma bir defa geldi aşkımız Sevmeyi fırlatıp atması fazla zor Kendini gel de benim gözümden gör Senden ayrılması inan ki çok zorlama Ola Ki yanıldım,olur ya uslandım,olur ya ıslandım dudaklarında Ola Ki bir şarkı olup aktın göğsümün en sıcak tuhaf tarafında Aklıma ara ara geliyor güzelliğin O Kadar masumdu ama seni hiç üzer miyim? Sen benim yüreğimi aşka birazcık uzaktan sandın Ama kaç vakit sevdim ama bir defa yandım İki yürek arasındaki en kısa yolda Birbirimize sarılıp yürüyorduk Sen kalbimin en sol tarafında Merenleri tırmanıyorduk Kim bilecekti ancak aşkları?Nankör yeniden kimseyi sevmeyeceksin Kendini gel de benim gözümden gör yeniden aşka güvenmeyeceksin