Serdar Ortaç'ın yaptığı samimi açıklamaları hepimiz biliyoruz değil mi? Kendisi son yıllarda hayatın vermiş olduğu bıkkınlıkla birlikte de birçok paylaşım yapmıştı. Geçtiğimiz yıllarda boşandığı eski eşi Chloe ile ilgili yaptığı açıklama da dikkat çekti. Siz de açıklamayı merak ediyorsanız sizi içeriğimize gerçek alalım.
Geçtiğimiz yıllara damga vurmuş Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan aşkını hepimiz hatırlıyoruz.
Çiftimiz 2014 yılında dünyaevine girmişti fakat 2019 yılında boşanma kararı aldılar.
Sonrasında da birçok kere Serdar Ortaç'ın ekonomik eza çektiğini lisana getirmişti.
Hayata karşı duruşunda ve boşvermişliğinde de birçok sefer kendimizi bulduk desek yeridir.
Ünlü müzikçi, boşanma sürecinde 700bin liralık nafaka ödemesine karşın dava edildiğini belirtmişti.
Hatta konutuna haciz geldiğini bile söylemişti. Artık ise ünlü müzikçiden yeni bir açıklama geldi.
‘Evlendikten sonra boşanınca erkeğin anası ağlıyor. Ben hala nafaka ödüyorum, 700 bin lira! Bitmiyor...
"Eve haciz de koydu, çay kaşıklarını alacak! Her şey bayanın elinde yaşasın bayan hakları!"
"Belki 50 yıl sonra tahminen de daha fazla bilmiyorum ancak Uygar Kanun ve evlilik ortadan kalkacak."
"Ondan çocuk sahibi olmadığım için şanslıyım. Şeytan görsün yüzünü."
"Şu an yalnızca Chloe’nin açtığı dava var, kendisinden hiç beklemezdim. Ne alacak? Kanepe mi alacak benden, yapmaması gerekirdi"
Siz bu mevzuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...