Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortaç "Ne babalar var. Benim ki odun" dedi

Serdar Ortaç "Ne babalar var. Benim ki odun" dedi
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Serdar Ortaç Ne babalar var Benim ancak odundedi serdar ortaç, beyaz gösteri, babası, Beyaz Şov'a katıaln Serdar Ortaç ne babalar var, benim babam odundedi Niçin böyle dedi, buyrun öğrenelim Melek'lerimserdarortacnebabalarvarbenimkiodundedi5c4ea12d71010alt 1548656936 1548656936 serdarortacnebabalarvarbenimkiodundedi5c4ea12da1cdfserdarortacnebabalarvarbenimkiodundedi5c4ea12da1cdf serdarortacnebabalarvarbenimkiodundedi5c4ea12da1cdf 'Ne babalar var, benimki odun' Beyaz konukları Atiye, Serdar Ortaç, CNN Türk'te spor spikerliğine başlayan Neslişah Alkoçlar ve bireysel gelişim uzmanı Mümin Sekman'dı Atiye’nin şarkılarını babasının yazdığını duyan Ortaç “Ne babalar var, benim babam da odun diyerek önce herkesi şaşırttı Beyaz’ın Atiye’nin bir şarkısının acayip sözlerini okuması üstüne Ortaç olayı açıklığa kavuşturdu: “Babama adaletsizlik etmişim! Espri yaptığını vurgulayan Ortaç, babasının, bir zamanlar annesi için yazdığı duygusal dizeyi okudu ve yeteneğini babasından aldığını söyledi Söz Eurovision’a geldiğinde şarkıcı, “Gitmediğim için doğrusu fazla üzülmedim, hiç aklımda yokken hayranlarımın beni buna değer görmesi doğrusu kibir verici diyerek Yüksek Sadakat’a başarılar diledi  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt