Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortaç Nişanlandı!

Serdar Ortaç Nişanlandı!
0
29

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Serdar Ortaç Nişanlandı! serdar ortaç, serdar ortaç haberleri, serdar ortaç chloe Sevgili melekler, sevilen şarkıcı Serdar Ortaç nişanladığını açıkladı! Sahne aldığı Bodrum'da nişanlandığı açıklamasını yapan Ortaç'ı o gün dinleyenler arasında Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab ta vardı İşte ayrıntı 9602 9602 serdarortacnisanlandi5c4df6b9922b9serdarortacnisanlandi5c4df6b9922b9 1578 2400 serdarortacjpg9602 Serdar Ortaç Nişanlandı! serdarortacjpg9602 Serdar Ortaç Nişanlandı! Dinleyenler aralarında Ebru Gündeş ve eşi Azeri işadamı Reza Zarrab’ın da yer aldığı konserine, yeniden nişanlısı Chloe Loughnan’ın en fazla sevdiği şarkı olan “İşim olmaz'la başlayan Ortaç’a dansçılar da eşlik etti Şarkıları arasında kendini dinleyerlerle sohbet de eden Ortaç, “Aranızda kaç kişi evli?ö diye sordu Konuşmasına “İyi yaptınız Beni de kendinize benzettiniz Ben de sonunda nişanlandım Chloe, annesi ve halası da burada Beni dinliyorlar diye devam eden Ortaç, en popüler şarkılarını söyledi Serdar Ortaç, konserinin sonunda uzun zaman alkışlandı Genişletmek için tıkla  

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt