Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Serdar Ortac - Sana Değmez..

Serdar Ortac - Sana Değmez..
0
211

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Serdar Ortac Sana Değmez

Sen beni omrunde bir an sevseydin
Benden sana dert olmaz
Bunu bil
Nasıl gullerin pembe dilleri varsa,
Senin gulden bedenin var
Bunu bil
Verdiğin en mukemmel aşk, ızdırabım
Boş yere etme şikayet,
Tutar ahım
Bir kere insan yerine koy aşkımı,
Sevdim anlatamadım
Sana değmez, bu sitemler, sana değmez
Kalbime bir hancer sapla,
Vur gitsin
Beni aldattın,
Bunu bile bile kahrettin
Sana kızmıyorum,
Sana son sozum,
Unut gitsin

Similar threads

serdar ortaç sana değmez sen beni ömründe bir lahza sevseydin benden sana tasa olmaz,bunu bil nasıl güllerin pembe dilleri varsa, senin gülden bedenin var, bunu bil verdiğin en aşk,ızdırabım boş yere etme şikayet,miktar ahım bir defa insan yerine koy aşkımı, sevdim anlatamadım sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Serdar Ortaç Değmez Kararır gecem değil olur seninle Bir hüzün çöker pat diye üstüme Sensizlik içimi bir kor gibi yakar Solar gönül bahçem sıcak tenimde Bir veda akşamıdır yaşanan Buruk bir anı kalbimde parlayan Resmine bakıp yaşlı gözle gerisinde Gitmek sana kolay kazanç, sevmekse yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Serdar Ortaç Nefes 2008 çıktı serdar ortaç düet sana değmez serdar ortaç sana değmez düet yapan kim kimle Serdar Ortaç 2008 nefes albüm Haberleri 1549254938 1549254938 serdarortacnefes2008cikti5c57c11f2139fserdarortacnefes2008cikti5c57c11f2139f...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Kucucuğum Hic ozlemediğim kadar ozluyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gonul gozunden gormek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Butun gun sarılsak Bana yetmez O ana dunyaları bile değişmem Kucuğum her şeyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Acıları Bitiremedim Artık aşka acelem yok Cok bekler miyim? Seni ictim bir seferde Cok ozler miyim? Ayrılık bu son nefeste Yakalar beni Yanlız olmem bu seferde Korkma vur beni Acıları bitiremedim Gururuma yediremedim Sana bu son sozum son kararım Yine de seni bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt