Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortac Sersem Oldum Şarkı Sozu

Serdar Ortac Sersem Oldum Şarkı Sozu
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Serdar Ortac Sersem Oldum şarkı sozleri

Serdar Ortac Sersem Oldum şarkısı sozu

Kimseye kızamıyorum, seni sevmeninde bedeli var
Unut deme yapamıyorum, yok olur mu ki buyuk acılar
İcimde bir yaralı cocuk buyudukce canımı yakacak
İnandığı dala tutunup bana eskisi gibi bakacak
Kim ne derse desin ayrılığın ilacı susmaktır
Herkes aşkımızı bak dile dolad
Sanmam ki aşkımızın anlamı kolay unutulmakmış
Baş edilmez yureğim senin olalı
Aşkım, aşık oldum sonunda; kalbim hep seninle
Sustum, serser oldum yanında, ismin hep dilimde
İctim son bir bardak elinden ruhumu gel zehirle
Aşkım, bıktım artık yalandan kalbimi gel temizle
Aşkım, aşık oldum sonunda; kalbim hep seninle
Sustum, serser oldum yanında, ismin hep dilimde
İctim son bir bardak elinden ruhumu gel zehirle
Aşkım, bıktım artık yalandan kalbimi gel temizle

Similar threads

Serdar Ortac Sersem Oldum şarkısı sozu Serdar Ortac Sersem Oldum şarkısının sozleri Kimseye kızamıyorum, seni sevmenin de bedeli var Unut deme yapamıyorum, yok olur mu ki buyuk acılar İcimde bir yaralı cocuk buyudukce canımı yakacak İnandığı dala tutunup bana eskisi gibi bakacak Kim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Serdar Ortaç'ın Seslendirdiği Sersem Oldum Şarkısının Sözlerini İsteyen Var mı ? Serdar Ortaç Sersem Oldum şarkı sözleri Serdar Ortaç Sersem Oldum şarkısı sözü Sevgili melekler, büyük bir hayran kitlesi olan başarılı usta Serdar Ortaç'ın Aklından Neler Geçiyor şarkısının sözleri ardındaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Serdar Ortac Ne Bu Neşe şarkı sozleri Serdar Ortac Ne Bu Neşe şarkısı sozu Ne bu neşe beni deli eden Ne bu tavır seni her goren kıskanır Deli serserinim ben Gel icelim, kadehimde aşkın acı tadı Beni zor gunumde aramadı, yine sersefilim ben Kacamadım bir sihirmi var gozlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Serdar Ortac Elimle Şarkı Sozleri Serdar Ortac Elimle Actım Kalbi Şarkı Sozleri serdar ortac 2019 elimle şarkı sozu serdar ortac elimle şarkı sozuserdar ortac elimle sozleri Elimle actım kalbi Elimle cizdim aşk Bu yaz butun aşklar erdi Senin gene kalbin taş Aşkım niye kıskandın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Serdar Ortac Ne Bu Neşe şarkısı sozu Serdar Ortac Ne Bu Neşe şarkısının sozleri Ne bu neşe beni deli eden Ne bu tavır seni her goren kıskanır Deli serserinim ben Gel icelim, kadehimde aşkın acı tadı Beni zor gunumde aramadı, yine sersefilim ben Kacamadım bir sihirmi var gozlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt