Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortac Var mı şarkısı

Serdar Ortac Var mı şarkısı
0
177

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Serdar Ortac Var mı şarkı sozu

Serdar Ortac'ın cıkaracağı Kara Kedi isimli albumunden Var Mı şarkısının sozleri imagesserdarortacvarmisarkisi5adacfa38675bpng

Ask beni bulana kadar
Kacmışım tutana kadar
Birlesik duzene gecip
İcmişim bıkana kadar
Var mı?
Bana dokunan var mı?
Beni uyatan var mı?
Huzur ureten var mı?
Buyu bozucu var mı?

Similar threads

Serdar Ortac Yeşil Su Şarkı Sozu Serdar Ortac'ın yakında cıkaracağı yeni albumunden Yeşil Su şarkısı: Seni kaybetmeyi ne cok istedim ama yureğim vermez Bu acım kadar hicbir şey buyuk olamaz Bir adım bana gel, gelip omrunu ver Ama kelimeler coşsun O derin yeşil su gozlerin batsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Serdar Ortac İşe Yaradı mı şarkısı sozu Serdar Ortac İşe Yaradı mı şarkısının sozleri Geciyorum her gun onunden Yuzum gibi kapıda karanlık Unut butun hatamı unut Geri don artık Olum ayırır bizi ancak Otur yureğimde usulca İcimdeki aşka guvenip Geliyorum Ozluyorum Seviyorum Sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Serdar Ortac Yağmurlardan şarkısı sozu Serdar Ortac Yağmurlardan şarkısının sozleri Yalan oldu dediklerin seneler sonra Bana bir goz oda yeter sen mesut olda Beni senden silemezsin gidemem artık Yağmur olsan gozyaşımdan duşemem artık Yana yana tutuşur ateşim Onu yakışacak bir eşi yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Serdar Ortac Kerbela Şarkı Sozu Serdar Ortac 2019 Albumu Kerbela Şarkı Sozu Serdar Ortac Kerbela Eridi can ciğerim, Haberin var mı Kovuyorsan giderim, dileğin var mı ? Unutur sandım seni, unutulmadı Deli kalbim ağlamak icin yaratılmadı Sevdiğimden şuphen olmasın, şahidi bende Kalbim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Serdar Ortac İşe Yaradı mı şarkı sozleri Serdar Ortac İşe Yaradı mı şarkısı sozu Geciyorum her gun onunden Yuzum gibi kapıda karanlık Unut butun hatamı unut Geri don artık Olum ayırır bizi ancak Otur yureğimde usulca İcimdeki aşka guvenip Geliyorum Ozluyorum Seviyorum Sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt