Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortaç - Yapraklar

Serdar Ortaç - Yapraklar
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Serdar Ortaç Yapraklar Yenilmedim yanlızlığa Bugün yeniden tek başıma sabahladım Üzülmedim mahrum diye Nasılsa bir gün gelir bende ağlarım Anlatacak fazla şeyim var bu gün sana İçimde duygularım susmak istiyor Nedense ayrılıklar koyar insana Bu gün canım seninle almak istiyor Yapraklar sonbahar günü daima açılmak ister İnsan sevince gözü görmüyor tanrım Neden her güzel şeyin sonu hüsranla biter Gözlerim ondan diğer görmüyor tanrım Onu alma yanımdan onsuz olmuyor tanrım  

Similar threads

Serdar Ortac Sebep şarkısı Serdar Ortac Sebep şarkı sozleri Sebep Yenilmedim yalnızlığa Bugun yine tek başıma sabahladım Uzulmedim yoksun diye Nasılsa bir gun gelir bende ağlarım Anlatacak cok şeyim var bugun sana Hemde cok İcimde duygularım susmak istiyor Nedense ayrılıklar koyar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Yapraklar Ne kadar dogru bir laf degilmi meleklerim, YAPRAKLAR SON BAHAR GÜNÜ DEFALARCA ACMAK ISTER Buyrun​Bugün Yeniden Tek Başıma Sabahladım​ 1549074210 1549074210 yapraklar5c54ff2745df8yapraklar5c54ff2745df8 yapraklar5c54ff2745df8 Üzülmedim mahrum diye Nasılsa bir gün gelir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Serdar Ortaç Yırtarım Sakın kızma Nasılsa bir gün beni unutacaktın Fakat ben ayrılığı hiç istemedim Günlerce engel olup gözyaşlarıma Karşında ağlamayı beceremedim Sakın susma Bilirsin ben her zaman seni dinledim Öfkeden kudurduğum anlarda bile Masumca düş kurup dualar ettim Bir gün yalnız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt