Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortaç yaptığı açıklamalarla yine gündem oldu!

Serdar Ortaç yaptığı açıklamalarla yine gündem oldu!
0
53

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
serdar_ortac_yaptigi_aciklamalarla_yine_gundem_oldu_1595064312_3882.jpg

Gökhan Çınar'ın, Youtube kanalına konuk olan Serdar Ortaç, hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Konuşma sırasında duygusal anlar yaşayan Ortaç'ın konuşmaları sosyal medyada gündem oldu.

Son aylarda yaptığı konuşmalarla gündem olan Serdar Ortaç son olarak Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına konuk oldu. Çınar'a içini döken Serdar Ortaç yıllarca yaşadığı hayal kırıklıklarını söyledi. Ortaç'ın samimi, açıklamaları sosyal medya da gündem oldu. Videoları kısa sürede Youtube trendlere girdi. 

İŞTE ORTAÇ'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

"Seni neden sevdiklerini anlayamıyorsun. Chloe Loughnan'ı çok sevmiştim. Hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum. En mutlu olduğum zamanda bile mutsuzluk bulurdum. Bir sürü duygu var hissetmediğim. Heyecan sıfır. Büyük konuşmayayım ama aşk olmaz artık, sanmam yani. Benim mutsuzluğumu bulaştırmak istemem. Onun ahını almak istemem yani. Korku, pişmanlık, bunların hepsi gitti. Kaç bin tane duygu vardır? Söyleyin hepsine çarpı atayım."

Similar threads

Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündem olan Serdar Ortaç, Bayramın 2. gününde Bodrum'da sahne aldı. Ortaç, sevenlerine keyifli bir konser verdi. Sahnede eski yeni tüm şarkılarını seslendirdi. Karabiberim gibi hit olan şarkısıyla konser açılışını yapan Serdar Ortaç, nostalji yaptı. İki saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Ünlü popçu Serdar Ortaç, hem maddi durumu hem de yaşadığı duygu durumu hakkında sıkça açıklamalarda bulunuyordu. Ortaç, bir kez daha mutsuzluğunu dile getiren bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamalarla sıklıkla gündeme gelen şarkıcı ve müzisyen Serdar Ortaç, magazin basınının sorularını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ünlü popçu Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan'a nafaka ödeyemiyor. Konu hakkında konuşan Loughnan, ailesiyle mutlu olduğunu ve bu durumu sorun etmediğini belirtti. Bu açıklama sonrasında Serdar Ortaç'tan ilk adım geldi. Şarkıcı Serdar Ortaç ile 5 yıllık evliliğinin sona ermesinden sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ünlü popçu Serdar Ortaç, Haber Global televizyonunda yayınlanan 40 programına konuk oldu. Ortaç yayın sırasında kendisine gelen 40 sorunun tamamına içtenlikle yanıt verdi. Şarkıcı, bir vatandaş olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gördüğü en iyi lider olarak tanımladı. Şarkıcı ve müzisyen Serdar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ünlü popçu Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan'a nafaka ödeyemiyor. Konu hakkında konuşan Loughnan, ailesiyle mutlu olduğunu ve bu durumu sorun etmediğini belirtti. Şarkıcı Serdar Ortaç ile 5 yıllık evliliğinin sona ermesinden sonra ülkesi İrlanda'ya dönen Chloe Loughnan, eski eşi Serdar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt