Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Serdar Ortac Yaptığınla Kalma Dunya şarkı sozu

Serdar Ortac Yaptığınla Kalma Dunya şarkı sozu
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Serdar Ortac Yaptığınla Kalma Dunya sozleri
Serdar Ortac Yaptığınla Kalma Dunya şarkısı sozu
Yaptığınla Kalma Dunya şarkısı sozleri serdar ortac
2019 Serdar Ortac Yaptığınla Kalma Dunya

Curuyup gecse de omrum
Vallah sende bu gonlum
Kader beni ele alsa
Kahpe felek taşa calsa
Senden gecmem alem bilsin
Senden gecmem alem bilsin
Biter bir gun yoksullukla
Garibinde yureği var
Alın yazım buymuş diye
Katlanmak kulluğa niye
Değer mi sevdasız omre
Sevdiğimi alma dunyam
Yaptığınla kalma dunya
Aşkı benden caldığında
Dunya oldu bana cehennem
Sevdiğimi alma dunyam
Yaptığınla kalma dunya
Can evimden yandığımda
Bana guluyorsun bitanem
Sevdiğimi alma dunyam
Yaptığınla kalma dunya

Similar threads

Serdar Ortac Gucum Yok şarkı sozleri Serdar Ortac Gucum Yok şarkısı sozu Yoruldum uzerine duşmeye kendime ağlıyorum Senin cok kahrını cektim ama yine anlıyorum Bakarsın hayat bize en guzel hediyeyi verecek Şaşırmam hak edeni bulunca bu acıya son verecek Uzatma seni benim kadar kimse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Serdar Ortac Gucum Yok şarkısı sozu Serdar Ortac Gucum Yok şarkısının sozleri Yoruldum uzerine duşmeye kendime ağlıyorum Senin cok kahrını cektim ama yine anlıyorum Bakarsın hayat bize en guzel hediyeyi verecek Şaşırmam hak edeni bulunca bu acıya son verecek Uzatma seni benim kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Serdar Ortac Yorum Yok şarkısı sozu Erdem Kınay Serdar Ortac Yorum Yok şarkı sozleri Erdem Kınay'ın albumunde Serdar Ortac'ın seslendirdiği Yorum Yok isimli şarkının sozleri Sonlara başlara, duşen o yaşlara kapı duvar kalbim, sana yolum yok Uğruma olsen de, sebebi bil sen de Artık ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Serdar Ortac Ray şarkı sozleri Serdar Ortac Ray şarkısı sozu Neden cok uzerine duştum yavrum Şımarma dedim ama cıktın raydan O tatlı guluşune bittim yavrum Cıkardı beni kara zindanlardan Ben aşkın acısını cektim yavrum Sen anlamazsın o yangınlardan Elimle kucağına bir kalp verdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Serdar Ortac Elimle Şarkı Sozleri Serdar Ortac Elimle Actım Kalbi Şarkı Sozleri serdar ortac 2019 elimle şarkı sozu serdar ortac elimle şarkı sozuserdar ortac elimle sozleri Elimle actım kalbi Elimle cizdim aşk Bu yaz butun aşklar erdi Senin gene kalbin taş Aşkım niye kıskandın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt