Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortaç - Yazılır Kitaba

Serdar Ortaç - Yazılır Kitaba
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Serdar Ortaç Yazılır Kitaba Yorulurdun fakat gülüyorsun, Sen herşeyi çok biliyorsun, Utanmadan haykırıyorsun, Böyle değil yaşamak Kendime aşk bulurum, ara sıra savrulurum Sen beni burada bırak, Ben arada kaybolurum Yazılır kitaba günahın bedeli, Bu kaçıncı kusur, bu kimin eseri? Sen adam gibi olda vazgeçme beni, Yar alıp başını gidiyor Seneler çabuk geçiyor  

Similar threads

Serdar Ortaç Aşkın Kitabı Geceler yeniden ağırbaşlı sensiz İçimde bir alev ümitsiz Sonunda kopacak kıyamet Yanımda bulursun keramet İçimde yangınların kokusu Yanar döner dumanı Aniden kalbime girdiğin anda Bitecek gönül korkusu Aşkın kitabını daha hiç yazmadım Duymadım kokusunu seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Serdar Ortaç Hayranlarına Üzecek Adam Çok Şarkısının Sözleri Serdar Ortaç Üzecek Adam Çok şarkı sözleri Serdar Ortaç Üzecek Adam Fazla şarkısı sözü Sevgili melekler, yaptığı müzikle büyük bir hayran kitlesine sahip olan laf yazarı, besteci ve şarklıcı Serdar Ortaç 'ın yeni şarkılarından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Yaza Veda konserlerinde Serdar Ortaç Mutsuzum dedi şok açıklalamar burada! serdar ortaç yaza veda konserleri röportajı özel hayatıyla ilgili şok talimat burada arkadaşlar Müzik dünyasının sevilen ve peşine düşüp takip edilen isimlerinden olan Serdar Ortaç Yaza Veda Konserlerinden daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Serdar Ortac Uzecek Adam Cok şarkısı sozu Serdar Ortac Uzecek Adam Cok şarkı sozleri Gidiyorum acımadan, Peşimde bir suru hatırası Biliyorum yaşamadan, Yuvamı cizdi kesin yukarısı Guneşin tadı boşa gider acmadan Kurudum bana verin onu kacmadan Aramak gerek iyi kotu secmeden Yaşamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Serdar Ortac Uzecek Adam Cok şarkı sozleri Serdar Ortac Uzecek Adam Cok şarkısı sozu Gidiyorum acımadan, Peşimde bir suru hatırası Biliyorum yaşamadan, Yuvamı cizdi kesin yukarısı Guneşin tadı boşa gider acmadan Kurudum bana verin onu kacmadan Aramak gerek iyi kotu secmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
982,341Mesajlar
30,208Kullanıcılar
EvtenSon üye
Üst Alt