Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortaç'dan herkesi şaşırtan açıklama: 10 senedir aynı ayakkabı

Serdar Ortaç'dan herkesi şaşırtan açıklama: 10 senedir aynı ayakkabı

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
serdar_ortacdan_herkesi_sasirtan_aciklama_10_senedir_ayni_ayakkabi_1651828758_7093.jpg

Yıllardır MS (Multipl Skleroz) hastalığı ile mücadele eden 52 yaşındaki şarkıcı Serdar Ortaç, Ömür Gedik'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nafaka ve borç haberleriyle uzun süre magazin gündeminden düşmeyen ünlü popçu Serdar Ortaç'ın son açıklaması gündem oldu.

kgEmU_1651828997_3134.jpg
Serdar Ortaç

Ünlü şarkıcı "Serdar Ortaç halimle yeni modeli çıkan telefonu almam. Hiçbir şeye para harcamıyorum. Aynı ayakkabı, 10’uncu sene. Her şeyin en pahalısını alıyordum. Salaklık işte. Şimdi internetten alışveriş yaparken “en ucuzlar” filtresine basıyorum. Karşıma çıkan ilk ürünü alıyorum" diyerek magazin gündemine yine damgasını vurdu.

Similar threads

Ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde bir kız çocuğu evlat edinmek istediği ve 30 milyon TL'lik gelirini kendisiyle uzun yıllardır birlikte olan çalışanlarına bağışlamak istediği açıklamalarıyla oldukça sık gündeme gelmişti. Ortaç'dan, 30 milyon TL'lik bağış söylemiyle ilgili ilk açıklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Ünlü popçu Serdar Ortaç, katıldığı bir Instagram canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hayatta bir amacının olmadığını dile getiren Ortaç, bir vakıf sahibi olmayı çok istediğini belirtti. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, pop müziğin geldiği son nokta ve mal varlığı hakkında çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Ünlü popçu Serdar Ortaç, 30 yıllık kariyerini anlattığı bir demeç verdi. Ortaç hep kazık yediğini ancak ölene kadar kendisini bitiremeyeceklerini.' söyledi. Şarkıcı Serdar Ortaç, 30 senelik müzik kariyerinde sahip olduğu maddi kazanç hakkında konuştu. Ortaç, '30 senelik şöhret hayatımın 30...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde bir kız çocuğu evlat edinmek istediği ve 30 milyon TL'lik gelirini kendisiyle uzun yıllardır birlikte olan çalışanlarına bağışlamak istediği açıklamalarıyla oldukça sık gündeme gelmişti. Ortaç, son zamanlarda sosyal medyada yaptığı Instagram canlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ünlü popçu Serdar Ortaç, katıldığı bir Instagram canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hayatta bir amacının olmadığını dile getiren Ortaç, bir vakıf sahibi olmayı çok istediğini belirtti. Serdar Ortaç, sosyal medya canlı yayınlarına katılmaya devam ediyor. Bu yayınlarda dikkat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt