Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortaç'ın annesi Nesrin Ortaç'tan şaşırtan boşanma yorumu

Serdar Ortaç'ın annesi Nesrin Ortaç'tan şaşırtan boşanma yorumu
0
136

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
serdar_ortacin_annesi_nesrin_ortactan_sasirtan_bosanma_yorumu_1566800831_3444.jpg

5 yıllık evliliğini bitiren Serdar Ortaç'ın boşanma kararına birinci tefsir ana Nesrin Ortaç'tan geldi. Ortaç, verdiği reaksiyonla şaşırttı.

Serdar Ortaç, İrlandalı eşi Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini noktaladı. Ortaç'ın bu kararına birinci tefsir, ana Nesrin Ortaç'tan geldi. Ana Ortaç, "Tabii ki üzüntülüyüm lakin oğluma destek olmalıyım. İkisi içinde güzeli olsun. Evlat yok lakin evlat olsaydı daha çok üzülürdüm. Chloe çok değerli bir kızdı, ben hiçbir kötülüğünü görmedim. Ben hususî hayatına pek karışmam, Serdar'ın beğendiği kız her hengam başımın tacıdır." dedi.

HKpEc_1566800809_1409.jpg

NE OLMUŞTU?

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, 5 yıllık evliliklerini, Beykoz Adliyesi'nde görülen davada 5 dakika içerisinde sonuçlandırmışlardı. Dava, “Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle açılmıştı. 

4bfp7_1565164338_0075.jpg

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında çıkan, 'Serdar Ortaç'tan 20 milyon liralık villayı istedi' halinde çıkan haberler hakkında Instagram hesabından açıklama yapmıştı. Ortaç, çıkan haberlerin gerçek olmadığını belirtmişti.

İŞTE O PAYLAŞIM;

KCUGf_1565616050_7056.jpg

Çift birinci açıklamalarını, adliye önünden yapmışlardı. 

İŞTE BIRINCI AÇIKLAMA;

İrlandalı Chloe Loughnan, tek celsede boşandığı eşi Serdar Ortaç ile konutları ayırdı. Loughnan, memleketi olan İrlanda'ya geri dönüş yaptı.

858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt