5 yıllık evliliğini bitiren Serdar Ortaç'ın boşanma kararına ilk yorum anne Nesrin Ortaç'tan geldi. Ortaç, verdiği tepkiyle şaşırttı.
Serdar Ortaç, İrlandalı eşi Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini noktaladı. Ortaç'ın bu kararına ilk yorum, anne Nesrin Ortaç'tan geldi. Anne Ortaç, "Tabii ki üzüntülüyüm ama oğluma destek olmalıyım. İkisi içinde hayırlısı olsun. Çocuk yok ama çocuk olsaydı daha çok üzülürdüm. Chloe çok saygılı bir kızdı, ben hiçbir kötülüğünü görmedim. Ben özel hayatına pek karışmam, Serdar'ın beğendiği kız her zaman başımın tacıdır." dedi.

NE OLMUŞTU?
Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, 5 yıllık evliliklerini, Beykoz Adliyesi'nde görülen davada 5 dakika içerisinde sonuçlandırmışlardı. Dava, “Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle açılmıştı.

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında çıkan, 'Serdar Ortaç'tan 20 milyon liralık villayı istedi' şeklinde çıkan haberler hakkında Instagram hesabından açıklama yapmıştı. Ortaç, çıkan haberlerin doğru olmadığını belirtmişti.
İŞTE O PAYLAŞIM;

Çift ilk açıklamalarını, adliye önünden yapmışlardı.
İŞTE İLK AÇIKLAMA;
İrlandalı Chloe Loughnan, tek celsede boşandığı eşi Serdar Ortaç ile evleri ayırdı. Loughnan, memleketi olan İrlanda'ya geri dönüş yaptı.