Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe'den jet yanıt: Sabırlı olmaya gayret ettim...

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe'den jet yanıt: Sabırlı olmaya gayret ettim...

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
serdar_ortacin_eski_esi_chloeden_jet_yanit_sabirli_olmaya_gayret_ettim_1627377966_3158.jpg

Serdar Ortaç önceki gün nafaka yüzünden davalık olduğu eski eşi Chloe Loughnan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Ağır konuşan Serdar Ortaç "Şeytan görsün yüzünü" demişti. Chloe Loughnan sessizliğini bozdu.
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
Eski eşi Chloe Loughnan'a bugüne dek 700 bin liraya yakın nafaka ödediğini dile getiren Serdar Ortaç, çok ağır konuştu

"ÇAY KAŞIKLARINI ALACAK EVDEN"

Serdar Ortaç, Chloe Loughnan'ın evine haciz getirdiğini dile getirerek şu ifadelerde bulundu: 

"Evime haciz getirdi. Neredeyse çay kaşıklarımı bile alacaklar. İşin enteresanı, avukatını onunla ben tanıştırdım. Tanıştırdığım avukat şimdi benimle uğraşıyor. Evlendikten sonra boşanınca erkeğin anası ağlıyor. Kadına borcu bitmiyor. 50 yıl sonra evlilik müessesesi kalkar, öyle hissediyorum..."

SBd7d_1627377675_6508.jpg

CHLOE SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Ortaç'ın açıklamalarının ardından bir süre sessiz kalan eski eşi Chloe Loughnan, sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından şunları ifade etti: 

TtuhS_1627377793_5066.jpg

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt