Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serdar Ortaç'tan yıllar sonra gelen büyük itiraf! Yıllar önce Cansu Dere'ye...

Serdar Ortaç'tan yıllar sonra gelen büyük itiraf! Yıllar önce Cansu Dere'ye...
0
74

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
serdar_ortactan_yillar_sonra_gelen_buyuk_itiraf_yillar_once_cansu_dereye_1642757293_3738.jpg

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı bir programda Sadakatsiz dizisinin yıldız oyuncusu Cansu Dere hakkında çarpıcı bir itiraf bulundu.

"2022’ye çok güzel başladım, bütün borçlarımı ödedim" diyerek dikkatleri üzerine çeken Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

"Sadakatsiz" dizisinde oynadığı Asya rolüyle büyük beğeni toplayan Cansu Dere hakkında konuşan Ortaç, yıllar önce Cansu Dere'ye hayran olduğunu dile getirdi. Serdar Ortaç bununla da kalmadı ve "Nehir Gözlüm" adlı şarkısını Cansu Dere'ye yazdığını itiraf etti. 

Ortaç, "20 yaşındayken Cansu Dere'ye yazmıştım. Cansu mahvedecek beni ama Nehir Gözlüm'ü yazdım" şeklinde konuştu.

Similar threads

Geçtiğimiz günlerde Şarkılar Bizi Söyler programının 'Sibel Can Şarkıları' bölümüne konuk olarak katılan Serdar Ortaç, 'Nehir Gözlüm' şarkısını söyledikten sonra bir itirafta bulundu. Sibel Can'ın seslendirdiği ve sözleri Serdar Ortaç'a ait olan bu şarkı meğer Cansu Dere için yazılmış! Serdar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
serdar ortaç'ın üstü kapalı izaç teklifine cansu akarsu ne yanıt verdi cansu nehir serdar ortaç serdar ortaç cansu çay Magazin dünyasından son dakika gelişmeleri Serdar Ortaç'ın üstü kapalı evlilik teklifine Cansu Nehir ne cevap verdi? Kanal 1'in magazin programı 'Hey Canlı'da Buket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Ünlü popçu Serdar Ortaç, 30 yıllık kariyerini anlattığı bir demeç verdi. Ortaç hep kazık yediğini ancak ölene kadar kendisini bitiremeyeceklerini.' söyledi. Şarkıcı Serdar Ortaç, 30 senelik müzik kariyerinde sahip olduğu maddi kazanç hakkında konuştu. Ortaç, '30 senelik şöhret hayatımın 30...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yıllar sonra herkesi şaşırtan bir itiraf geldi. Serdar Ortaç elini eşinin omuzuna atamadığı için dert yandı. Geçtiğimiz yıl boşanacakları haberleri çıkan Serdar Ortaç ve Chloe konser sonrası bir mekandan çıkarken görüntülendi. İlk kez eşi ile arasındaki boy farkının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yıllar sonra herkesi şaşırtan bir itiraf geldi. Serdar Ortaç elini eşinin omuzuna atamadığı için dert yandı. Geçtiğimiz yıl boşanacakları haberleri çıkan Serdar Ortaç ve Chloe konser sonrası bir mekandan çıkarken görüntülendi. İlk kez eşi ile arasındaki boy farkının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,506Konular
983,004Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt