Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Seren bekleme

Seren bekleme
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Seren bekleme güzel sanatkâr Seren Serengil bebeğini kaybetmenin vermiş olduğu acının ardındaki yeni anne olmak istediğini söylemişti, derhal ise tekrar anne olabilmek için bir süre beklemesi gerekiyormuş YAKINDA EKRANA ÇIKIYOR 1548641436 1548641436 serenbekleme5c4e64a1f3dcfserenbekleme5c4e64a1f3dcf http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberserenserengilmanset&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SEREN SERENGİL YENIDEN GEBE KALMAK İÇİN BEŞ AY UMMAK ZORUNDA Yüksek tansiyon ve beyin kanaması riski sebebiyle erken dünyaya getirdiği kızı Stephanie, yalnızca 15 gün yaşamış Seren Serengil; kendini toparladı İki ay önce bebeğini kaybettiğinde evinde dinlenmeye çekilen Serengil, televizyonlardan gelen teklifleri bundan böyle değerlendireceğini söyledi Doktorların 'Hamile kalmanız için beş ay beklemeniz gerek' uyarısı üstüne çalışmaya karar verdiğini gösteren Serengil, şunları söyledi: 'Yaşadığım fena günleri geride teslim etmek ve bundan böyle dikkatimi başka şeylere belirlemek istiyorum Sürekli teklif alıyorum fakat toparlanmaya ihtiyacım olduğu için kabul etmiyordum Artık fazla daha iyiyim Çalışarak, yaşadığım tüm acı şeyleri geride bırakacağım Doktorumun tavsiyesi üstüne beygir binmeye de devam edeceğim'  

858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt