Seren Serengil; Hadise Sibel Can ve Ziynet Saliyi fena kızdıracak! seren serengil, hadise, sibel can, ziynet sali, gibi ünlüleri kızdıracak açıklamalr yaptı buyrun bu yazımızda arkadaşlar 1548659470 1548659470 serenserengilhadisesibelcanveziynetsaliyifenakizdiracak5c4eab14a183aserenserengilhadisesibelcanveziynetsaliyifenakizdiracak5c4eab14a183a serenserengilhadisesibelcanveziynetsaliyifenakizdiracak5c4eab14a183a Hoş şarkıcı ve oyuncu Seren Serengil, Hadise'yi, Sibel Can'ı ve Ziynet Sali'yi kızdıracak talimat yaptı Melek'ler 'Fadıllar beni takip ediyor' Seren Serengil Hadise, Sibel Can ve Ziynet Sali'ye fena salladı ŞARKICI Seren Serengil, “Ben Adamı Ayrılırken Tanırım adlı albümü çıktığında İstanbul’un değişik bölgelerindeki billboardları ilanlarıyla süslemişti Seren Serengil, ilk kez sanat dünyasında kendisinin albüm tanıtımını için billboradları kullandığını ve fazla kritik noktaları seçtiğini söyledi Fakat Serengil, kendi billboardlarının olduğu noktaları sonradan Hadise, Sibel Can ve Ziynet Sali’nin albümlerinin ilanları için de kullanıldığını görür görmez veryansın etti “Ben nereye ilan koydurttuysam aynı yeri seçip ilan koydurmuşlar Fadıllar takipte tümü beni takip ediyorlar dedi Bunun tesadüf olamayacağını söyleyen Serengil, “Reklamı bölge şirketin 300 tane duvarı vardıÖzellikle ben gidip duvarları seçmiştim Benzer yerleri seçmeleri tesadüf olamaz diyerek yeni bir polemiğin fitilini ateşledi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.