Seren Serengil:Musevi Eşiyle Oruç Tutuyor seren serengilin dini seren serengil dini Allah kabul etsin fakat bana kadar yapılan ibadet gizli kalmalı 1548645304 1548645304 serenserengilmuseviesiyleoructutuyor5c4e73bdf1298serenserengilmuseviesiyleoructutuyor5c4e73bdf1298 serenserengilmuseviesiyleoructutuyor5c4e73bdf1298 Serengil, Evde senin dinin benim dinim yokdedi Bebek sevgisiyle yanıp tutuşan oysa bir türlü muradına eremeyen Seren Serengil, Musevi eşi Musa Aytun ile her Ramazan'da oruç tuttuklarını açıkladı ÖRNEK BİR ÇİFTİZ Eşiyle evde saygıya dayalı müşterek bir din kültürü oluşturduklarını söyleyen Seren Serengil şunları söyledi: O çok örnek bir çocuk Ramazan'da da benimle beraber oruç tutuyor Ben de onların oruç tutuğu 'Yom Kippur' olsun, 'Hamursuz Bayramı' günlerinde olsun oruç tutuyorum Birbirimizin dinine çok saygılı olduğumuz için o da benim dinimin vecibelerini yerine getiriyor Evde senin dinin, benim dinim yok Beş takvim birlikteliklerinde örnek bir çift olduklarını gösteren Seren Serengil eşiyle sıkça türbeleri, camileri gezdiklerini belirtti Hayatında yaşadıkları için sürekli dua ettiğini kaydeden Serengil şöyle devam etti; TÜRBELERE ZİYARET İkimiz de Allah'a inancı olan insanlarız Geçen sene Kadir Gecesi Şeyh Yahya Efendi Türbesi'ne gitmiştik Bu yıl de Aziz Mahmut Hüdayi Hazretleri'ne gitmeyi düşünüyoruz İnançlı bir insan olduğum için türbeleri çoğu kez ziyaret ediyorum Musa da her zaman bana eşlik ediyor ve birlikte dualar ediyoruz