Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

seren serengil ve musa aytun boşanıyor

seren serengil ve musa aytun boşanıyor
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
seren serengil ve musa aytun boşanıyor postamagazin 1548646571 1548646571 serenserengilvemusaaytunbosaniyor5c4e78b111a51serenserengilvemusaaytunbosaniyor5c4e78b111a51 serenserengilvemusaaytunbosaniyor5c4e78b111a51 Büyük bir aşkla evlendiği Musa Aytun'la boşanma aşamasında olan Seren Serengil şok talimatlar yaptı Eşinin kumar borcunu ödemek için ünlü oyuncunun Nişantaşı'nda 400 bin dolarlık evini, 80 bin TL'lik cipini sattığı ve şahsi parası 350 bin dolarına da el koyduğu iddia edilmişti Bugüne kadar yaptığı açıklamalarında ayrılmayı düşündüğü Aytun'un kötü bir huyu olduğunu fakat bunu bakımlı tutacağını bildiren Serengil suskunluğunu ilk olarak bozdu Evlilik iplerini koparan Serengil şöyle konuştu: Evmiş, arabaymış külliyen yalan İleri derecede kumar alışkanlığı var Adamak için söz vermişti o sözünü yerine getirmedi Beraber benzer evde yaşamayacağımızı söyledim Çünkü bana, aileme, kendisine hasar veren yapıda bir insanla evliliğimi sürdüremeyeceğim için bölünme kararı aldım 5 yıldır mutlu bir evliliğim vardı ama mutsuzluk da vardı Hep tolere ettim ama artık yoruldum bittiİYİ FAKAT ÇOCUK OLMADI! Musa'nın bir kuru sevgisinden dolayı bunları çektiğini söyleyen Serengil sözlerini şöyle sürdürdü: Bana dinimi başkalaştırmak konusunda ailesi de baskı yaptı 'Çocuk Yahudi olmazsa olmaz' dediler Ben hamileyken tansiyonumu çıkarttılar Allah beni seviyor fakat bu aileye çocuk doğurmadım Benim ona yaptığım fedakarlıkları Türkiye'de bir bayan yapsın bileklerimi keserim Ben Musa ile yola devam etmeyeceğim​ kaynakserenserengilvemusaaytunbosaniyor5c4e78b1174afalt :p Stick Out Tongue :postamagazin​ id  

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt