Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Seren Serengil'den annesi ve ablası hakkında

Seren Serengil'den annesi ve ablası hakkında
0
52

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
seren_serengilden_annesi_ve_ablasi_hakkinda_1620721086_1267.jpg

Şarkıcı Seren Serengil, yorumcusu olduğu Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında annesi ve ablası hakkında şaşırtan iddialarda bulundu. Serengil, ablasının kendisini kıskandığını iddia etti.

Uzun süredir Dumping sendromu nedeniyle tedavi gören şarkıcı Seren Serengil, ablası hakkında ilginç iddialarda bulundu. Serengil, 'Ablam yılanlıklar yaparak söz hakkını kaybetti. Annemle aramıza girerek bizi uzaklaştırmaya çalıştı. Annemden başka kimsem yok, büyük ablam bana olan sevgisini hazmedemediği için yağcılık yapıyor da annem beni seviyor.' ifadelerini kullandı.

Ailesi hakkında bilgiler veren Serengil, 'Annemin diğer eşinden iki ablam var biriyle görüşüyorum. Ablam yılanlıklar yaparak söz hakkını kaybetti. Benim annemle arama girecek her insan yılandır. Annemle aramıza girerek bizi uzaklaştırmaya çalıştı.' dedi.

aCtyV_1620723510_1141.jpg

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt