Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Serena Torosoğlu Mood ödüllerine layık görüldü!

Serena Torosoğlu Mood ödüllerine layık görüldü!
0
70

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
serena_torosoglu_mood_odullerine_layik_goruldu_1660292389_6212.jpg

Geçtiğimiz gün Mood ödülleri çerçevesinde gerçekleşen gecede genç moda tasarımcı Serena Torosoğlu, Mood ödüllerine layık görüldü. Geceye damga vuran başarılı tasarımcı, moda gündeminde ismini altın harflerle yazdırdı.

Her yıl tekrar eden ve bu yıl 10'uncusu düzenlenen Mood Ödülleri töreninde jüri değerlendirmelerinin ardından ödüller sahiplerini buldu. Gecede sanat, spor, medya ve daha birçok daldan kişiye ödül verildi.

hbBBM_1660292239_7269.jpg

YILIN EN İYİ MODA TASARIMCISI

Genç yaşta moda tasarımcılığına adım atan ve alanında başarılı olup Mood ödüllerine layık görülen Serena Torosoğlu, "Ben moda tasarımcısıyım. Bu akşam Mood ödülleri çerçevesinde yılın en iyi moda tasarımcısı ödülünü aldım. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dünyaca ünlü grubun yaptığı büyük ayıp!