Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Serenay Sarıkaya sahnede! 'Alice Müzikali' yeni sezonuna başladı

Serenay Sarıkaya sahnede! 'Alice Müzikali' yeni sezonuna başladı
0
98

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
serenay_sarikaya_alice_muzikali_provalarina_basladi_1567237683_2741.jpg

Geçtiğimiz seri saklı gişe oynayan Alice Müzikali, yeni dönemine başladı. Müzikalde; Serenay Sarıkaya, Şükrü Özyıldız ve Ezgi Mola başrolde.

Başrolünde; Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar ve İbrahim Selim'in yan aldığı Alice Müzikali, yeni seri perdelerini açtı. Oyuncular, dönem için provalarına geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Müzikal; geçtiğimiz dönem içerisinde epey ilgi görmüş ve her oyunu örtülü gişe oynamıştı. Hakikaten müzikalin Eylül ayı biletleri çoktan tükendi.

csImp_1567237614_5724.jpg

Müzikalin oyuncuları, geçtiğimiz dönem tam 27 defa saklı gişe oynayan oyunun prömiyeri öncesinde basının sorularını yanıtladı. Serenay Sarıkaya, açıklamasında şu sözleri kullandı:

'Ben esasen çok gerilimli bir kişim. Benim birinci sahne deneyimim bu lakin birinci oyunu atlattıktan sonra her şey çok hoş oluyor. Nitekim bambaşka bir imtihanmış burası. Biraz evvelce hazırlanmaya başlamak yeterli geldi. Kondisyonumuzu tekrar kazanmış olduk daima birlikte. Geçen yıldan daha rahatım galiba.'

NccHU_1567844536_9507.jpg

APaxh_1567844553_3046.jpg

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt