Geçtiğimiz seri saklı gişe oynayan Alice Müzikali, yeni dönemine başladı. Müzikalde; Serenay Sarıkaya, Şükrü Özyıldız ve Ezgi Mola başrolde.
Başrolünde; Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar ve İbrahim Selim'in yan aldığı Alice Müzikali, yeni seri perdelerini açtı. Oyuncular, dönem için provalarına geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Müzikal; geçtiğimiz dönem içerisinde epey ilgi görmüş ve her oyunu örtülü gişe oynamıştı. Hakikaten müzikalin Eylül ayı biletleri çoktan tükendi.
Müzikalin oyuncuları, geçtiğimiz dönem tam 27 defa saklı gişe oynayan oyunun prömiyeri öncesinde basının sorularını yanıtladı. Serenay Sarıkaya, açıklamasında şu sözleri kullandı:
'Ben esasen çok gerilimli bir kişim. Benim birinci sahne deneyimim bu lakin birinci oyunu atlattıktan sonra her şey çok hoş oluyor. Nitekim bambaşka bir imtihanmış burası. Biraz evvelce hazırlanmaya başlamak yeterli geldi. Kondisyonumuzu tekrar kazanmış olduk daima birlikte. Geçen yıldan daha rahatım galiba.'