Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serenay Sarıkaya'nın Bergen hazırlığı başladı! Rol arkadaşı kim?

Serenay Sarıkaya'nın Bergen hazırlığı başladı! Rol arkadaşı kim?
0
108

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
serenay_sarikayanin_bergen_hazirligi_basladi_rol_arkadasi_kim_1579512738_2952.jpg

Bergen'in hayatını beyazperdeye taşıyacağı bilinen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, yarıda kesilen girişimin yakın vakitlerde tekrar başlayacağının müjdesini verdi.

Uzun vakittir ses çıkmayan Bergen girişimi tekrar gündeme geldi. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın canlandıracağı Bergen karakteri, tüm hayranlarını heyecan içerisine sürüklüyor. Geçtiğimiz günlerde kameralara görüntülenen Sarıkaya, Bergen ile alakalı rol eğitimi aldığını lisana getirdi.

ZpSXj_1579512836_2789.jpg

YÜZÜNDEKİ KEZZAP YANIĞI İÇİN KIŞISEL EKİPLE ÇALIŞMA OLACAK!

haRG3_1579513055_5165.jpg

Rolü için İpek Alim'den oyunculuk dersleri alan Sarıkaya, Bergen'in yüzündeki kezzap yanığı izi için de kompetan bir ekiple çalışılacağını belirtti. Heyecanının dorukta olduğunu söyleyen Sarıkaya ile kimin başrolde olacağı şimdi bilinmiyor.

SARIKAYA, ENİS ARIKAN'IN TEVELLÜT GÜNÜNDE GÖRÜNTÜLENDİ!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali'nden rol arkadaşı Enis Arıkan'ın tevellüt gününe katıldı. Parti öncesi mekanın önünde objektiflere takılan Serenay Sarıkaya ve Ezgi Mola magazincilerin sorularını yanıtladı. Sarıkaya, 2020'den beklentilerini açıkladı.

s49jY_1578302836_24.jpg

SIHHAT OLSUN DEVAMI GELİR!

Sarıkaya,“2019 şık bir sene oldu. 2020’nin daha uygun olacağına inanıyorum. Yeni yıldan evvel sıhhat diledim. Aşk en son şey… Sıhhat olsun da, gerisi gelir" halinde konuştu.

SERILERE GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Alice Müzikali'nin 2.sezonu ile gösterim oyunu ile sevenlerinin önünde olmaya devam ediyor. Mayıs ayına kadar bu girişimde olan Serenay Sarıkaya, müzikal sonrası için film yahut seri dönmek istediğini lisana getirdi.

rl6Ag_1575705771_8084.jpg

Setlere ne devir döneceksiniz sorusuna Sarıkaya,"Hiçbir gelişme yok, keşke olsa... Film mı, seri mi olur bilmiyorum? Bana da sürpriz." formunda karşılık verdi.

"SARIKAYA FRANSIZ TERLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ"

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Bebek'te bir kaç merkezinden çıkarken objektiflere yakalandı. Kameraları görünce yüzü gülen Sarıkaya,“Televizyonu çok özledim. Podyumdan gelmeyim lakin benim artık meydanım oyunculuk, o yüzden sair bir şey düşünmüyorum” biçiminde açıklama yapmayı ihmal etmedi. Sarıkaya'nın 7 bin TL kıymetindeki fransız terlikleri dikkat çekti.

İŞTE SARIKAYA'NIN FRANSIZ TERLİĞİ;

ojSQA_1573716547_3347.jpg

“Terliklerim o kadar rahat ki hiç çıkarmak istemiyorum. Konuttan bu türlü fırladım” laflarıyla giydiği terlikler ile alakalı açıklamada bulundu.

SAIR HABERLERİ;

Alice Müzikali ile yakaladığı başarıyı elden bırakmayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya,geçen günlerde düzenlenen  'Brand Week İstanbul' aktifliğine konuşmacı olarak iştirak sağladı.

ml00D_1573457047_1983.jpg

Sarıkaya,"Alice’in bütün süreci benim için çok heyecanlıydı. Bu salona birinci geldiğim günü hiç unutamıyorum. Dansçı seçmelerine mahsusen katılmak istemiştim. Tek başıma, koca salon bomboştu. O kadar etkilendim, o kadar heyecanlandım ki ağlamadan duramadım. Zira gerçek olamayacak kadar şık bir duştu. Bunun gerçek olduğunu bilmek, yaşamak ve görmek muazzam bir his. İşin içine girdikçe de, o hazırlık süreçleriyle birlikte heyecanımız daha da arttı. Her kezinde sahneye çıkana kadar ne kadar büyük bir şey yaptığımızı tanım edemediğimiz hoş bir düş yaşıyoruz. O yüzden çok mutluyum" formunda konuştu.

SAIR HABERLERİ;

Zincirlikuyu’daki rezidans dairesine taşındığı söylentiler arasında olan Serenay Sarıkaya’nın, Bebek sırtlarındaki lüks bir siteye taşınmasıyla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde Sarıkaya, 750 bin TL değerindeki yeni lüks aracı ile dikkatleri üzerine topladı.

Gpcdq_1571388064_9494.jpg

Konforu için bahadır harcamalar yapan Sarıkaya'nın yaşadığı boğaz manzaralı hanesinin kirasının ise 28 bin TL olduğu konuşuluyor. 

858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt