Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serenay Sarıkaya'nın detoks tatilinin maliyeti dudak uçuklattı!

Serenay Sarıkaya'nın detoks tatilinin maliyeti dudak uçuklattı!
0
148

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
serenay_sarikayanin_detoks_tatilinin_maliyeti_dudak_ucuklatti_1580540987_5838.jpg

Bergen sinemasıyla hayranlarının önüne çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Avusturya'da detoks tatili yapıyor.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın kış tatili paylaşımı dikkatleri üzerine çekti. Sarıkaya, Bergen sineması öncesi Avusturya'da kişisel bir detoks kliniğine gitti. Yeni seri öncesi güç toplayan 28 yaşındaki oyuncu, instagramda detoks olduğu imgelerini paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIM;

ufASF_1580540955_1134.jpg

Paylaşımının altına Sarıkaya,"Her şeyden izole o kadar şık bir hafta geçirdim ki... Sağlıklı ve arınmış bir vücut hayat kalitesini ne kadar yükselten bir şey" notunu düştü.

92VDZ_1580541055_3006.jpg

Serenay Sarıkaya'nın gitti merkez Maria Wörth ve Altaussee gölü kenarında bölge almaktadır. Ortalama oda fiyatlar göz önüne alındığında konaklama, bakım ve yol masraflarıyla birlikte bir haftada yaklaşık 40 bin TL harcadığı iddia ediliyor.

BERGEN SINEMASI İLE GERİ DÖNÜYOR!

Uzun devirdir ses çıkmayan Bergen girişimi tekrar gündeme geldi. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın başrol oyuncusu olarak canlandıracağı Bergen karakteri için oyuncu Sarıkayaözel bir öğretmenden şan dersi almaya başladı.

ZpSXj_1579512836_2789.jpg

YÜZÜNDEKİ KEZZAP YANIĞI İÇİN HUSUSÎ EKİPLE ÇALIŞMA OLACAK!

haRG3_1579513055_5165.jpg

Rolü için İpek Alim'den oyunculuk dersleri alan Sarıkaya, Bergen'in yüzündeki kezzap yanığı izi için de bilirkişi bir ekiple çalışılacağını belirtti. Heyecanının dorukta olduğunu söyleyen Sarıkaya ile kimin başrolde olacağı şimdi bilinmiyor.

SARIKAYA, ENİS ARIKAN'IN VELADET GÜNÜNDE GÖRÜNTÜLENDİ!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali'nden rol arkadaşı Enis Arıkan'ın tevellüt gününe katıldı. Parti öncesi mekanın önünde objektiflere takılan Serenay Sarıkaya ve Ezgi Mola magazincilerin sorularını yanıtladı. Sarıkaya, 2020'den beklentilerini açıkladı.

s49jY_1578302836_24.jpg

SIHHAT OLSUN DEVAMI GELİR!

Sarıkaya,“2019 şık bir sene oldu. 2020’nin daha âlâ olacağına inanıyorum. Yeni yıldan evvel sıhhat diledim. Aşk en son şey… Sıhhat olsun da, gerisi gelir" halinde konuştu.

SERILERE GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Alice Müzikali'nin 2.sezonu ile oyun oyunu ile sevenlerinin önünde olmaya devam ediyor. Mayıs ayına kadar bu girişimde olan Serenay Sarıkaya, müzikal sonrası için film yahut seri dönmek istediğini lisana getirdi.

rl6Ag_1575705771_8084.jpg

Setlere ne hengam döneceksiniz sorusuna Sarıkaya,"Hiçbir gelişme yok, keşke olsa... Film mı, seri mi olur bilmiyorum? Bana da sürpriz." formunda karşılık verdi.

"SARIKAYA FRANSIZ TERLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ"

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Bebek'te bir kaç merkezinden çıkarken objektiflere yakalandı. Kameraları görünce yüzü gülen Sarıkaya,“Televizyonu çok özledim. Podyumdan gelmeyim lakin benim artık meydanım oyunculuk, o yüzden diğer bir şey düşünmüyorum” biçiminde açıklama yapmayı ihmal etmedi. Sarıkaya'nın 7 bin TL pahasındaki fransız terlikleri dikkat çekti.

İŞTE SARIKAYA'NIN FRANSIZ TERLİĞİ;

ojSQA_1573716547_3347.jpg

“Terliklerim o kadar rahat ki hiç çıkarmak istemiyorum. Konuttan bu türlü fırladım” laflarıyla giydiği terlikler ile alakalı açıklamada bulundu.

GAYRI HABERLERİ;

Alice Müzikali ile yakaladığı başarıyı elden bırakmayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya,geçen günlerde düzenlenen  'Brand Week İstanbul' aktifliğine konuşmacı olarak iştirak sağladı.

ml00D_1573457047_1983.jpg

Sarıkaya,"Alice’in bütün süreci benim için çok heyecanlıydı. Bu salona birinci geldiğim günü hiç unutamıyorum. Dansçı seçmelerine münhasıran katılmak istemiştim. Tek başıma, koca salon bomboştu. O kadar etkilendim, o kadar heyecanlandım ki ağlamadan duramadım. Zira gerçek olamayacak kadar şık bir hayaldi. Bunun gerçek olduğunu bilmek, yaşamak ve görmek muazzam bir his. İşin içine girdikçe de, o hazırlık süreçleriyle birlikte heyecanımız daha da arttı. Her seferinde sahneye çıkana kadar ne kadar büyük bir şey yaptığımızı tanım edemediğimiz şık bir hayal yaşıyoruz. O yüzden çok mutluyum" formunda konuştu.

ÖBÜR HABERLERİ;

Zincirlikuyu’daki rezidans dairesine taşındığı söylentiler arasında olan Serenay Sarıkaya’nın, Bebek sırtlarındaki lüks bir siteye taşınmasıyla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde Sarıkaya, 750 bin TL değerindeki yeni lüks aracı ile dikkatleri üzerine topladı.

Gpcdq_1571388064_9494.jpg

Konforu için yavuz harcamalar yapan Sarıkaya'nın yaşadığı boğaz manzaralı meskeninin kirasının ise 28 bin TL olduğu konuşuluyor.