Sergen Yalçın'dan'' Çıkacagım Ilk Kızla Evleneceğim'' sergen yalçın, haberleri, hakkında, evlenmek istiyor, niçin evlenmek istiyor hakkında yazımız burada hanımlar im artık sergen de evlenbmek istiyor bakın haberimize Çıkacağım ilk kızla evleneceğim 1548653733 1548653733 sergenyalcindancikacagimilkkizlaevlenecegim5c4e94aa9d4desergenyalcindancikacagimilkkizlaevlenecegim5c4e94aa9d4de sergenyalcindancikacagimilkkizlaevlenecegim5c4e94aa9d4de Sergen Yalçın: İki uzun ilişki yaşadım Bir defa evlilikten döndüm O şansı bulamadım Bundan Böyle beraber olduğum ilk kızla evleneceğim Sergen Yalçın, Habertürk'ten Helin Avşar'a konuştu: İki uzun ilişki yaşadım Bir kez evlilikten döndüm O şansı bulamadım Artık beraber olduğum ilk kızla evleneceğim Birisi değil ama düşünüyorum Daha doğrusu düşünmeye başladım Namzet değil ama Kimi görseler yanında sevgili diye yazıyorlar İnsanlara bir şey anlatamazsın Örneğin geçen gün bir arkadaşımın hanımıyla oturuyorduk Çekip 'sevgilisiyle oturuyor' diye yazmışlar bu da natürel insanların seni yanlış tanımasına neden oluyor