Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serili Oyun Tavsiyesi Yardım !

Serili Oyun Tavsiyesi Yardım !
0
258

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Sa Arkadaşlar Ben Güzel Bir serili oyun arıyorum ama serili derken her serisi bir önceki serinin devamını getircek böyle bir oyun önerebilirmisiniz ? Şunlar Hariç:

Assassin's Creed bu oyunu çok severim fakat serisine göre gitmiyor bi önceki serisinin devamını getirmiyor yani oyunu sırf desmond yüzünden sevmezdim en güzel yerlerde kontrol falan ona geçerdi 3oyunun da rahatlamıstım 4 oyununu zevkle oynadım

Prince of Persia Yeni Denicem

Crysis Oyun Torrentte Yolda

Similar threads

Assassin's Creed, Fransa merkezli oyun geliştiricisinin oyun dünyasına kazandırdığı en köklü serilerden biri oldu. Onlarca oyunuyla farklı platformlarda menzilini genişleten popüler seri, Altair ile başlayan yolculuğuna Eivor ile devam ediyor. Assassin's Creed'in gelecekte Infinite kod adıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Gaming İstanbul, oyun sektöründe dünya devlerini buluşturmaya devam ediyor Önceki yıllarda fuarda gerçekleştirilen PlayStation lansmanı, Tencent'in Türkiye'ye girişi, Blizzard geliştiricileriyle seminerler gibi ilkler sayesinde bölgesinin en büyük fuarı olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Binaların tepelerine çıkıp, her yere hoplayıp zıplayacaksın, keşişlerin arasına saklanacaksın ya da oyunda hiç aksiyon bitmeyecek deseler o tarihte aklınıza ancak tek bir oyun gelirdi Assassin’s Creed. Oyun dünyasına gerçekten “zıpkın” gibi giriş yapmış nadir oyunlardan biri olabilir. Bu oyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Devasa açık dünya oyunlarının en iyi yanlarından biri bolca Easter Egg’e (Sürpriz yumurta) sahip olmaları olabilir. İster aynı geliştiricinin başka oyununa, ister geliştiricilerin ya da yazarların hayran olduğu herhangi bir yapıma ait olsun, sürpriz yumurtalar oyuncuları oldukça eğlendiren bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Daha mini minnacık yaşlarda Geleceğe Dönüş izleyerek zamanda yolculuk konseptinin büyüsüne kapılmıştım. Mahalledeki hurda tırdan zaman makinesi yapmaya çalışarak bu sevdayı fiiliyete dökme uğraşına girmiş ancak hurdacılar tarafından mağlup edilmiştim. Hal böyle olunca realiteden kaçışın en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,506Konular
983,096Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt