iltasyazilim
FD Üye
Serinleten Pastam Tarifi İçin Malzemeler
*500 ml süt
*İstediğiniz bir meyve (Ben kiraz kullandım)
*300 ml meyve suyu ( Vişne suyu kullandım)
*4 kaşık şeker
*1 paket puding
*8 kaşık irmik
Serinleten Pastam Tarifi Yapılışı Merhaba Hanımlar,
çok güzel serinleten ve her zaman yenebilecek bir tatlı tarifim var sizler için
Küçük bir tencereye meyve suyumuzu ve 1 paket pudingimizi ekleyerek pişiriyoruz Muhallebi kıvamı olacak Başka bir tencereye sütümüzü, şekerimizi, irmiklerimizi koyarak pişiriyoruz Buda aynı şekilde muhallebi kıvamını alacaktır İstediğiniz bir pasta kabına meyvelerimizi dizelim Ardından meyve muhallebisini ve onun üzerine de irmikli karışımı dökerek 2 – 3 saat soğumaya bırakalım Emin olun ki vişneli, portakallı, limonlu ve kivili çok güzel bir tadı oluyor
Not: Bu sefer küçük tabaklarıma doldurum, inşallah hepinizin hoşuna gider
Hepinize çok çok afiyet olsun
*500 ml süt
*İstediğiniz bir meyve (Ben kiraz kullandım)
*300 ml meyve suyu ( Vişne suyu kullandım)
*4 kaşık şeker
*1 paket puding
*8 kaşık irmik
Serinleten Pastam Tarifi Yapılışı Merhaba Hanımlar,
çok güzel serinleten ve her zaman yenebilecek bir tatlı tarifim var sizler için
Küçük bir tencereye meyve suyumuzu ve 1 paket pudingimizi ekleyerek pişiriyoruz Muhallebi kıvamı olacak Başka bir tencereye sütümüzü, şekerimizi, irmiklerimizi koyarak pişiriyoruz Buda aynı şekilde muhallebi kıvamını alacaktır İstediğiniz bir pasta kabına meyvelerimizi dizelim Ardından meyve muhallebisini ve onun üzerine de irmikli karışımı dökerek 2 – 3 saat soğumaya bırakalım Emin olun ki vişneli, portakallı, limonlu ve kivili çok güzel bir tadı oluyor
Not: Bu sefer küçük tabaklarıma doldurum, inşallah hepinizin hoşuna gider
Hepinize çok çok afiyet olsun