Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serinleten Soğuk Kahve Tarifi

Hoş geldin! asadnan tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Serinleten Soğuk Kahve Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Serinleten Soğuk Kahve Tarifi İçin Malzemeler

*2 tatlı kaşığı nescafe
*200 ml soğuk su
*100 ml süt
*İsteğe göre şeker ve karamel sos

Serinleten Soğuk Kahve Tarifi Yapılışı Öncelikle süt ve neskafe blender yardımıyla çırpılır ve köpürtülür Daha sonra içine su ve buz eklenir İsteğe göre çikolata sos veya karamel sos eklenir Afiyet olsun

Similar threads

Soğuk Kahve Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı süt *1 tatlı kaşığı nescafe gold *1 tatlı kaşığı bal ve ya şeker Soğuk Kahve Tarifi Yapılışı Öncelikle sütü plastik buz kalıbı ve ya kasede buzluğa doğmaya bırakıyoruz süt sıvılığını kaybedene kadar bekletiyoruz Sütümüz sıvılığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Buzlu Kahve Tarifi İçin Malzemeler *2 adet buz küpü *1 bardaktan biraz az soğuk süt *12 tatlı kaşığı şeker (isteğe göre artabilir) *2 tatlı kaşığı kahve (isteğe göre artabilir) *45 tatlı kaşığı su Buzlu Kahve Tarifi Yapılışı Sıcak yaz günlerini serinleten bir tarifle geldim bu sefer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Soğuk Kahve Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı süt *1 yemek kaşığı nescafe gold *1 tatlı kaşığı şeker ( isteğinize göre ) *3 kalıp buz Süslemek için; *Çikolata ya da karamel sos Soğuk Kahve Tarifi Yapılışı Bir kavanoza nescafe ,şeker ve sütü koyup kapağını kapatıp yaklaşık 30...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Soğuk Sütlü Kahve Mocha Tarifi İçin Malzemeler *200 ml süt *56 adet kup buz *1 tatlı kaşığı kahve (nescafe kahvesi) *İsteğe göre şeker (ben kullanmıyorum) *Krem şanti (ben hazır tüpte olanlardan kullandım ama siz normal de yapabilirsiniz) *Üzeri için çikolata sos kullanılabilir ama ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Yaz aylarında, sıcaklık ve terlemeyle vücut daha çok likit kaybeder. Bu nedenle, günlük likit gereksiniminin karşılanmasına daha çok dikkat etmeliyiz. Yeteri kadar likit tüketmediğinizde, baş ağrısı, baş dönmesi, halsizlik üzere şikayetler ortaya çıkabilir, sıhhat dertleri kaçınılmaz olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt