Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serpil Çakmaklı... "ALLAH VERGİSİ YÜZÜMÜ ESTETİKLERLE BOZDUM"!

Serpil Çakmaklı... "ALLAH VERGİSİ YÜZÜMÜ ESTETİKLERLE BOZDUM"!
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Serpil Çakmaklı ALLAH VERGİSİ YÜZÜMÜ ESTETİKLERLE BOZDUM! serpil çakmaklı hayatı serpil cakmakli hayati cakmaklı kimdir çakmaklı yaşam öyküsü cakmakli son hali Serpil Çakmaklı ALLAH VERGİSİ YÜZÜMÜ ESTETİKLERLE BOZDUM! 1548629263 1548629263 serpilcakmakliallahvergisiyuzumuestetiklerlebozdum5c4e351319701serpilcakmakliallahvergisiyuzumuestetiklerlebozdum5c4e351319701 http:www301mackolikcomMagazinStaticsImagesnewssvserpilcakmakliestetik Okan Bayülgen'in geçtiğimiz günlerde söylediği, Ben estetikli kadınla nasıl sevişeceğim? Cümbür Cemaat Serpil Çakmaklı'ya benziyor O da ilginç bir şeye dönüştüsözlerine Çakmaklı yanıt verdi Serpil Çakmaklı, 'Sanat camiasında bir ilkim Allah vergisi gözlerimi, kaşlarımı, elmacık kemiklerimi ve burnumu estetikle rezil ettim İhtiyacım olmadığı halde estetik ameliyat olduğum için kendime çok kızıyorum Hem kimseye de benzemedim' diye konuştu Eski haline döndü Estetiğe karşısında biri olmadığı söyleyen Çakmaklı sözlerine şöyle devam etti: 'Tabii ama, insan beğenmediği bir yerini estetik yaptırabilir Ama muhakkak estetik mucizesi değilim! Eğer Okan Bey, beni güzelliğimi bozduğum için eleştirseydi, onu alkışlardım' Çakmaklı, çevresinden gelen eleştiriler yüzünden, dudaklarındaki silikonu ve burnunu yaptırttığını söyledi  

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt