Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Serpil Çakmaklı "Dilan, İbo'nun Kızı" Dedi

Serpil Çakmaklı "Dilan, İbo'nun Kızı" Dedi
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Serpil Çakmaklı Dilan, İbo'nun KızıDedi Bu konu; Serpil Çakmaklı Dilan, İbo'nun KızıDedi haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, magazin dünyasını birkaç gündür meşgul eden Dilan'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddiası üzerine aktrist Serpil Çakmaklı Ben bu konuda şahit olurum! Dilan, İbrahim Tatlıses'in kızıdır!dedi İşte teferruat 1548625629 1548625629 serpilcakmaklidilanibonunkizidedi5c4e26e1dd57dserpilcakmaklidilanibonunkizidedi5c4e26e1dd57d serpilcakmaklidilanibonunkizidedi5c4e26e1dd57d Tv8'de yayınlanan Aramızda Kalsın programına konuk olan Serpil Çakmaklı, Dilan Çıtak’ın, İbrahim Tatlıses’in kızı olduğuna ilişkin iddialarla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Dilan’ın annesi Işıl benim yanımda çalışıyordu Hamileliğini gördüm Kendisine telefonlar geliyordu Işıl eskiden 'İbrahim Tatlıses’den çocuğum var' demişti Işıl’ın konuşması gerekli Ben her şeye tanığım ama İbrahim Tatlıses çıkıp konuşmalı Mahkemede tanıklık yaparım Ben de bu olayı cümbür cemaat dek biliyorum ama yasal olarak anlamak isterim Ben bu olaya 1985 yılından beri bilmeme rağmen ağzımı fermuarla kapattım”  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,744Kullanıcılar
bae4747Son üye
Üst Alt