Serpil Örümcer kimdir serpil örümcer son hali serpil örümcer kimdir, filmleri, yaşam öyküsü, hayatı, kısaca hayatı, berkant, eşi, kızı, Sinema ve ses sanatçısı olan Serpil Örümcer hakkında merak edilen bütün bilgileri bu yazımızsa sunuyoruz sizlere Melek'ler 1549423459 1549423459 serpilorumcerkimdir5c5a5367eff67serpilorumcerkimdir5c5a5367eff67serpilorumcerkimdir5c5a5367eff67 Serpil Örümcer (d 1952) 19681978 yılları aralarında sinemanın vamp kadını, Bayan Bacaklakaplı sanatçı Esas soyadı Orümcer'dir, ancak daha sıcacık söylenebilmesi nedeniyle Örümcer soyadıyla anılmıştır Örümcer, bir dönemin ünlü pop sanatçısı Berkant (Bay Samanyolu) ile evlenmiştir Beşiktaş’ta bir dere bahçesinde başlayan aşkları nikah masasında sonlanmıştır bu arada, Berkant'ın çalıştığı gece kulübünde sahne almaya başlayan Örümcer, zaman içersinde şan olmuştur Aşkları yalnızca 1 sene sürmüş ve Örümcer, kızı Fulya'ya hamileyken, eşi Berkant'tan, çok içki kullandığı gerekçesiyle ayrılmıştır Serpil Örümcer sonradan müziğe başlamış ve 5 albüm ve 7 45lik çıkarmıştır Örümcer, sonradan, 4 eşi daha bulunan Batmanlı işadamı Hasan Ölük'le evlenmiştir İzmir Fuarı'nda 1969'da en büyük parayı bölge sanatçıdır 1990'larda deri kanserine yakalanan ve büyük bedensel sıkıntılar içinde olan Örümcer, hayat mücadelesi vermektedir 2010 yılında fena durumda olan evi Dekodizayn programı göre yenilenmiş ve iyi ışık halkası getirilmiştir Oynadığı filmler Ali Baba'nın Çiftliği (1978) Dalgacı Mahmut (1976) Adım Kan, Soyadım Silah (1970) Çingene Aşkı Paprika (1969) Benim de kalbim var (1968) Albümleri 45likler Düğün Şarkısı & Çok Yalnızım (Berkant'la birlikte) Başı Dönen Aşık & Su Sızmazdı Aramızdan Bir Gün Yaşam Biter & İster Al İster Alma (1969) Sözünde Durmadın & Sen Hepsinden Güzelsin Haylaz Kız & Koş Aşkım Koş (1969) Aşka Hasret & Ayrılık Acısı Ey Sevda Ey Sevda & Nerde Uzunçalarlar Aşığım Bir Şoföre Aşka Hasret Yeşil Yeşil (1985) Gül Gibi Koklarım Seni (1987) Kerize Bak Kerize (1983)