Geçtiğimiz süreçte Serra Arıtürk ile ilişki yaşayarak Neslihan Atagül'ü aldattığı iddia edilen Kadir Doğulu'dan iddialarla ilgili sorulara cevap geldi. Bizler de cevabı ve olayın ayrıntılarını sizler için derledik. Siz de içeriğimizi merak ediyorsanız sizi şöyle alalım. ????
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün hepimizi kıskandıran aşkları uzun yıllardır devama diyor biliyorsunuz ki...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Gerek yaptıkları paylaşımlar gerek ise yaptıkları açıklamalar hepimizi hasetlendiriyor diyebiliriz.
Ancak geçtiğimiz aylarda ilişkileriyle ilgili bazı iddialar ortaya atılmıştı biliyorsunuz ki...
Giriş yap veya üye ol.
Bilmeyenler için ise şöyle bir hatırlatma yapalım:
Kadir Doğulu'nun 'Aşkın Tarifi' adlı dizideki başrol arkadaşı Serra Arıtürk ile görüntülerinin çıkması sosyal medyanın gündemine oturmuştu.
İkilinin birlikte 'Dünyadan Uzak' şarkısı söylerken sergilediği davranışlar aşk iddialarını ortaya çıkamıştı.
Ancak ikili bu iddiaları yalandı...
Giriş yap veya üye ol.
Geçtiğimiz günlerde ise Kadir Doğulu'ya sorulan ilişki sorularına kendisinden cevap geldi.
Giriş yap veya üye ol.
Başarılı oyuncu, ‘Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım. İhanet ettim’ cevabını verdi.
Tabi sonrasında da cevabın ironik olduğunu belirterek haberleri gördüğünde Neslihan Atagül'e ‘karıcığım seni aldatmışım’ dediğini belirtti.
Giriş yap veya üye ol.
Geçtiğimiz günlerde de Serra Arıtürk'ün sevgilisinin kim olduğunu da sizlerle paylaşmıştık zaten.
Giriş yap veya üye ol.
Sizin bu konuyla ilgili düşünceleriniz neler?
Hadi yorumlara...