Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Serseri Kitap Özeti – Rachel Vıncent

Serseri Kitap Özeti – Rachel Vıncent

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Serseri Kitap Özet Rachel Vıncent Kitapları Serseri Kitap Tanıtım Serseri Kitap Fiyatı Serseri Ön Okuma Dönüşüm Serisi 1

Rachel Vincet ’in yazmış olduğu ve yurt dışarıda şuan 6 kitabı çıkmış olan Mutasyon Serisi Pegasus Yayınları göre Türkiye ’de

ATEŞLİ, DIŞI… VE KEDİ
BUFFY İLE KEDİ KIZ ’IN BULUŞMASINA HAZIR MISINIZ ?
SERSERİ

“Etkileyici ve heyecanlı, karanlık ve unutulmaz Serseri mutlaka okunmalı sayesinde bayılacaksınız
Gena Showalter

“Roman kahramanına ve aksiyonuna bayıldım Serinin bir sonraki kitabını okumayı dört gözle bekleyeceksiniz
Charlaine Harris

Tanıtım

Ne kadar Amerikalı bir öğrenci gibi görünsem de sahiden iki ayrı dünyada yaşıyorum Çünkü ben bir kedi kızım Bir şekil değiştiriciyim

Türümü devam ettirmem için gelen çaresiz baskılardan kurtulmak için ailemden ve sürümden kaçtım Kendime yeni bir hayat kurmaya çalışıyordum Ta ama Serseri saldırana dek

Sürüm bu olayı beni geri aramak için bir mazeret olarak kullanıyor Beni koruyacaklarını , tehlikeyi atlayacaklarından bahsediyorlar Ya , ne demezsiniz
Ben cadde kedisi değilim Arkadaşlarımı gözetmek ve bulmak için ne gerekiyorsa yapacağım

Uyarı et Serseri Çünkü bu kedinin pençeleri var ve onları kullanmaktan hiç lakin hiç çekinmiyor *