Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

SERSERİ ; Necip Fazıl KISAKUREK

SERSERİ ; Necip Fazıl KISAKUREK
0
168

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yeryuzunde yalnız benim serseri,
Yeryuzunde yalnız ben derbederim
Herkesin dunyada varsa bir yeri,
Ben de butun dunya benimdir derim

Yıllarca gezdirdim hoyrat başımı,
Aradım bir omur, arkadaşımı
Olsem dikecek yok mezar taşımı;
Halime ben bile hayret ederim

Gonlum ne dertlidir, ne de bahtiyar;
Ne kendisine yar, ne kimseye yar,
Bir ruya uğrunda ben diyar diyar,
Golgemin peşinden yurur giderim

Similar threads

Ruya İle İlgili Guzel Sozler Ruya İle İlgili Sozler Biz uyuyunca ruyalar uyanırlar Grillparzer Ruya, gecenin akvaryumudur Victor Hugo Ruyada susuzların gozune, dunyanın her yeri pınar gorunur Sadi Ruyalar aynalara benzerler; bazen iclerinde başlarımıza gelecek şeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Mutsuzluk ile ilgili sozler Mutsuzluk ile ilgili sozlenmiş kısa mesajlar ve kısa sozler bulabilirsiniz sayfamızda imagesmutsuzlukileilgilisoylenmissozler5ad9136bce283 Senle askimiz bir film gibiydi! Tam mutlu olduk derken, yonetmenden bir ses geldi; Kestik! Mutluluk mu? En...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Necip Fazıl Kısakurek Kaldırımlar Şiiri Necip Fazıl Kısakurek Kaldırımlar Şiiri KALDIRIMLAR I Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında; Yuruyorum, arkama bakmadan yuruyorum Yolumun karanlığa saplanan noktasında, Sanki beni bekleyen bir hayal goruyorum Kara gokler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Necip Fazıl Kısakurek Canım İstanbul şiirinin sozler Canım İstanbul Şiiri Necip Fazıl Kısakurek Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar; Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar İcimde tuten bir şey; hava, renk, eda, iklim; O benim, zaman, mekan aşıp gecmiş sevgilim Ciceği altın yaldız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
En Guzel Necip Fazıl Kısakurek Şiirleri Necip Fazıl Kısakurek guzel şiirleri Necip Fazıl Kısakurek'in şiir kitapları; 1 Orumcek Ağı (1925), 2 Kaldırımlar (1928), 3 Ben ve Otesi (1932), 4 Sonsuzluk Kervanı (1955), 5 Cile(19621979), 6 Şiirlerim (1969), 7 Esselam (1973)'dır Birkac şiirini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt