serseri nickler serseri nickleri serseri nickler cocuk nickleri elbistan nıckler KeNdİmE YeNi BiR SAyFa AçTıM iÇİnDE Sen Mahrum…KaLbİm HaYvANaT BAhÇeSi deĞilKi İçiNde kÖpEkLeR olSuN… GeCeMiDiR sEnİ bAnA DüŞÜnDüRen? Yoksa BeNmİyİm sEnİ Göz Önünde Bulundurmak iÇİn geCeYi bEkLeyEn?GöZlErİNmİdİr uYuDuğUNDA RüYa Gören?Yoksa bEnMİyİm GöZlERiNi Bakmak İçiN rÜyA Görebilen? gÖnLüNü GüN eDEnİ SeWMeZ sEWdA,iStER Daima Onu ÜzENi ,HeR oNa kUcAK AçAnDaN olMaz Menfaat,bEkLer Defalarca OnU sİlENi… kİrPi GiBİyİz Be kAnkA Keza sEWiLMeK iStİYoRUz Ayrıca DE SEwEnE bAtIyoRuz… sOrU SoRmAk YOK cVb ArMaK YOK gİdeNin aRdINdAn AĞLAMAK DEĞIL AşK dEDiĞİn NeDiRki KaNdIrMa KeNdİni uNuTuR iNsAN Ilk GÖrÜŞtE aŞk GİBİ…… kİmİ gÜzElİm Der kiMİ ÖzELiM dER sEWgİ nE Alımlılık iSteR nEde Nitelik sEWgİ Sadece Kalp We EmEk İsTEr… SewGi Yürek İsTEr Anlatmak YeTmEZ sEwGi GöZlErdİr SöZlEr YeTmEz sEWgİ her şeydİr kalBE HapSEdİlEMez seWEcEKseN bnİM gibi SEw fakat yÜrEĞİn YeTMez… YüZyIllArDıR hİkAyElEr AnLaTıRlAr AşIklAr hAKkINdA wARmIsIN DüNyAyA HePsİnİ UNuTTuRmAyA? BeN sEnİ gÖzLerİmİ kApAttIğIMdA değil AçTıĞımDa bakmak iStERdiM!! hAdİ BAnA hAwlA hAdi baNa DiKLeN eLbİsTanLı DErkEn BesMeLe Çek LeYnnn… bİzİm SöZüMÜz dOsTa tAtLı DüŞMaNa KuRşuNdUR NaMeRtE hAnCeR MerTe CaNdIr CaNımIz DoSta fEDa dÜşmAnA BeLaDıR!! kAnUN KOrSanI GöZ yUMsUn BeN koNuşUrKeN hERkEZ sUsSun kEnDi CaNımA KIyAcAK Değin saLaK gERçEkLerDEn KaçAcAK Kadar Ürkek dEĞilİM!! MAfYa DeğiLİz AdaM wUrMaYız çEtE deĞİliZ gASp YaPmAYız sERsERiYiZ bİz,aLaYınA gİdErİZ…