Sertab Erener Ben Böylece Birini Sevdim oysaŞarkısının Sözleri 2019 sertab erener, sertab erener 2019, sertab erener ben pek birini sevdim fakat Sevgili melekler, başarılı ressam Serab Erener'in yepyeni single çalışması Ben O Kadar Birini Sevdim Fakatyi hayranlarının beğenisine sundu Demir Demirkan'la birlikte yurt haricen Painted On Wateradıyla çalışmalara imza atan ve ABD'de kısa süre önce Chicago Issueisimli EP'sini yayımlayan Sertab Erener'in yeni single çalışmasının laf ve müziği Sezen Aksu'ya, düzenlemesi Mustafa Ceceli'ye ait GNL etiketiyle sunulan çalışmanın klip yönetmenliğini Burak Ertaş yaptı Çekimlerde Sertab Erener'e spor eğitmeni Emre Aşer eşlik etti İşte söz müziği Sezen Aksu'ya ait olan Erener'in bu yepyeni şarkısının sözleri 27368 27368 sertaberenerbenoylebirinisevdimkisarkisininsozleri20195c579beb4c285sertaberenerbenoylebirinisevdimkisarkisininsozleri20195c579beb4c285 400 400 sertaberenerjpg27368 Sertab Erener Ben Öyle Birini Sevdim kiŞarkısının Sözleri 2019 sertaberenerjpg27368 Sertab Erener Ben Öyle Birini Sevdim kiŞarkısının Sözleri 2019 Ben böylece birini sevdim ama bir nevi intihardı Kirpiğine düştüğüm gün ölümüm başladı Coşmuş, hırçın, kavgacı; ısırgan ve edepsiz ağzı Geceler kadar karanlık gözleri vardı Böylece uzakta iki esir sevişirken ağlardık Uçtan uça suçtan suça seve, seve yuvarlandık Ben o kadar birini sevdim oysa balı ve zehiri vardı Bere bere içindeydi hala cesarete tapardı Şahlanmış, kavgacı, saldırgan; ısırgan ve utanmaz ağzı Geceler dek karanlık gözleri vardı Öyle uzak iki tutsak sevişirken ağlardık Uçtan uça suçtan suça seve, seve yuvarlandık SözMüzik: Sezen Aksu