Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sertab Erener Kimseye Etmem Şikayet Şarkı Sozu

Sertab Erener Kimseye Etmem Şikayet Şarkı Sozu
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sertab Erener Kimseye Etmem Şikayet

Sertab Erener Kimseye Etmem Şikayet Şarkı Sozleri

kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime

titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime

perdei zUlmet cekilmiş,korkarım ikbalime

titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime

Similar threads

Nev 2019 Albumu Kimseye Etmem Şikayet, Nev Kimseye Etmem Şikayet Şarkı Sozleri kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime kimseye etmem şikayet ağlarım, ben halime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime Perdei zulmet cekilmiş korkarım ikbalime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Kimseye Etmem Şikayet Sozleri Kimseye Etmem Şikayet kimseye etmem sikayet ağlarım ben halime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime Perdei zulmet cekilmiş korkarım ikbalime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Malt Neanderthal Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime Ne anlarlar dertten halden Hepsi gelmiş Neanderthalden Perdei zulmet cekilmiş korkarım ikbalime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime Ne anlarlar dertten halden Hepsi gelmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
rengarenk şarkı sozu, sertap erener rengarenk, sertap erener rengarenk şarkı sozu, sertap erener rengarenk şarkı sozleri, Eskiden bambaşkaydım Herkes tamdı ben yarım Boşluklar hep dolar ya Yalnızdı benim yanım Bir gun aşka rastladım Sildim yeni başladm Bir omzum oldu sonunda Ha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Sertab Erener Bir İhtimal Daha Var Şarkı Sozleri Sertab Erener Bir İhtimal Daha Var Bir ihtimal daha var,o da olmek mi dersin Soyle canım ne dersin Vuslatın başka alem,sen bir omre bedelsin Sen bir omre bedelsin SukUt etme nazlı yar,beni mecnun edersin Beni mecnun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt