Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sertab Erener Koparılan Cicekler şarkısı

Sertab Erener Koparılan Cicekler şarkısı
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sertab Erener Koparılan Cicekler şarkı sozu

Cok cok beğendim bence gayet guzel bir şarkıimagessertaberenerkoparilanciceklersarkisi5adab376b46f0gif

İyi ki varsın
İyi ki sevmişim seni hem aldın hem caldın helal helal sana
İyi ki varsın
İyi ki sevmişim seni hem aldın hem caldın helal helal sana
Yok istemem diyen gonlum cole bile razı şimdi
Yanlış yola giden bendim lutfen don gel

Ben yazdım kadere huznu, perişanı
Sonu gelmez yinede bitemez umitler
Ama yoksa bahcemin eski şanı
Sebebi koparılan ciceklerSI

Similar threads

Sertab Erener Koparılan Cicekler akor,tab,nota Sertab Erener Koparılan Cicekler şarkısı notası Koparılan Cicekler gitar notası,akoru,tabı imagessertaberenerkoparilanciceklergitarnotasi5adaabf093466 Gm İyi ki varsın, Cm İyi ki sevmişim seni Hem aldın, hem caldın Cm Gm Helal,helal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
İyi ki varsın İyi ki sevmişim seni hem aldın hem caldın helal helal sana İyi ki varsın İyi ki sevmişim seni hem aldın hem caldın helal helal sana Yok istemem diyen gonlum cole bile razı şimdi Yanlış yola giden bendim lutfen don gel Ben yazdım kadere huznu, perişanı Sonu gelmez yinede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
O Ses Turkiye Melis Kar 5 Şubatta soylediği şarkı Koparılan Cicekler Melis Kar O Ses Turkiye 5 Şubat Melis Kar Koparılan Cicekler şarkı sozu iyi ki varsın iyi ki sevmişim seni hem aldığın hem caldığın helal helal sana yok istemem diyen gonlum cole bile razı şimdi yanlış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
sertap erenerkoparılan çiçekler sertap erener kıyafetleri İyi ama varsın İyi oysa sevmişim seni ayrıca aldın ayrıca çaldın helal helal sana İyi fakat varsın İyi ki sevmişim seni hem aldın keza çaldın helal helal sana Yok istemem diyen gönlüm çöle bile razı acilen Hatalı yola giden bendim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt