Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sertab Erener Mutlu Olmak İcin Şarkı Sozu

Sertab Erener Mutlu Olmak İcin Şarkı Sozu
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sertab Erener Mutlu Olmak İcin

Sertab Erener Mutlu Olmak İcin Şarkı Sozleri

Bir opucuk, o dargınlıklardan sonra yetmez mi bize mutlu olmak icin

Bir kavuşma, sancılı bekleyişten sonra yetmez mi bize mutlu olmak icin

Bir kahkaha, o dar zamanlardan sonra yetmez mi bize mutlu olmak icin

Bir tebessum başlatır hikayemi

Her bir gulucuk guzelleştirir seni

Paylaşmak buyutur beni unuturum kendimi

Senin mutluluğun benim, benim doğum gunum

Bir dokunuş, kıyamet kopmuş olsa da yetmez mi bize mutlu olmak icin

Kalan son bir umut, tum yenilgilerden sonra yetmez mi bize mutlu olmak icin

Bir tebessum başlatır hikayemi

Her bir gulucuk guzelleştirir seni

Paylaşmak buyutur beni unuturum kendimi

Similar threads

Sertab Erener Ayrılık ve Biz Şarkısı Sertab Erener Ayrılık ve Biz Şarkı Sozu Olurda birgun bir yerde karşılaşırsak Ne duşunuyorum diye ic gecirirsen Şimdiden soyluyorum senden sonra ben Hic yol almadım Yuzunde gulumsemeyle selam verirsen ve mutlu olursan benim adıma Şimdiden soyluyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Doğum Gunu Aşk Şarkıları Sozleri Doğum Gunu Şarkı Sozleri DJ Murad Bugun Senin Doğum Gunun Şarkısı Sozleri Bu gun senin doğum gunun opucuk koydum alnına kopardığın o gullerden tac yaptım istanbula yaşadığım en buyuk mutluluk cektiğim en buyuk acısın bir şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Sertab Erener Bir İhtimal Daha Var Şarkı Sozleri Sertab Erener Bir İhtimal Daha Var Bir ihtimal daha var,o da olmek mi dersin Soyle canım ne dersin Vuslatın başka alem,sen bir omre bedelsin Sen bir omre bedelsin SukUt etme nazlı yar,beni mecnun edersin Beni mecnun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Sertab Erener Dım Dım Şarkı Sozleri Sertab Erener Dım Dım Kendime iyi Davranamadım Son Gunlerde Pek iyi Uyuyamadım Sonra Boşverdim Bir Cay Aldım Gozlerimi Kapatıp Mırıldandım Dım Dım Dımı Dım Dım Dımı Mırıldandım Dım Dım Dımı Dım Dım Dımı Mırıldandım Umrumda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Zeki Muren Kahır mektubu şarkı sozleri Zeki Muren Kahır Mektubu şarkısının sozleri ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi iciyorum her gece kederdeyim durmadan iciyorum sevda ektim kalbime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,465Konular
981,153Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt